Marshall MID Bluetooth

Marshall MID Bluetooth

TEST: Marshalls nye trådløse hovedtelefoner er godt kram til pengene

Euromans journalist tester de nye hørebøffer fra Marshall.

Løfter er der nok af på indpakningen af de nye hovedtelefoner Marshall MID Bluetooth:

- Der er 30 timers spilletid. 

- De har den bedste lyd.

- Signalet strækker sig lige over 9 meter.

- Kontrolknappen gør det hele mere simpelt

Nu har jeg testet dem i flere dage for at se, om hovedtelefonerne kan leve op til det, de har lovet mig. 

Jeg er typen, der gerne vil springe brugsanvisningen over. Det er fedest, hvis teknologien virker med det samme, jeg har trykket på tænd-knappen. Så simpelt var det ikke helt med hovedtelefonerne fra Marshall. Der er kun én knap på dem, hvilket vil sige, at den kan rigtig mange forskellige ting. 

Derfor vil jeg råde dig til at finde brugsanvisningen frem med det samme. Det er nemlig to hurtige tryk på knappen, der gør, at din telefon eller computer kan finde hovedtelefonerne. Da det så var lært, gik det rimelig let med at få dem sat til min computer og senere også til min iPhone.

Og så var det ellers bare i gang med at lytte til musik. Det er jo den sjove del, og her gør hovedtelefonerne det godt. Lyden er behagelig, tydelig, og bassen er god. Hovedtelefonerne er ekstremt behagelige at have på - også selv om det er i længere tid af gangen. 

Først afprøvede jeg dem, mens jeg gik rundt derhjemme. Her var de tilsluttet min computer, og der kan godt komme nogle små afbrydelser i lyden, hvis du har gang i mange ting på computeren samtidig med, at du lytter til musik. Men det er sporadisk, og kan måske også have noget at gøre med en lidt gammel Macbook. 

Min største skuffelse kom, da jeg opdagede, at jeg ikke engang kunne gå ud i mit køkken, uden at lyden blev ved med at forsvinde. Jeg ved godt, at signalet ‘kun’ strækker sig 9 meter, men lyden lod til at forsvinde, inden jeg nåede den grænse. Især hvis jeg var meget i bevægelse, var der problemer. 

Derfor var jeg lidt nervøs for at skulle prøve dem sammen med min telefon på en cykeltur. Men her var der ingen problemer overhovedet, hvilket vel også giver mening, fordi telefonen hele tiden lå i min jakkelomme. Det er en kæmpe fornøjelse at cykle med trådløse hovedtelefoner, fordi jeg på en eller anden måde altid formår at få viklet ledningen ind i mit styr. Mit eneste minus ved hovedtelefonerne på cykelturen var, at vinden satte sig en smule i lyden. Dog uden at det blev ødelæggende for musikoplevelsen. 

Senere afprøvede jeg at snakke i telefon igennem hovedtelefonerne, og det virker upåklageligt. Spørg mig ikke, hvor mikrofonen sidder, men den er der. Min kammerat kunne tydeligt høre mig, ligesom han gik klart igennem hos mig. Man svarer sin telefon ved at trykke én gang på knappen på siden af hovedtelefonerne. 

Indtil videre har jeg kun opladt dem én gang, hvilket ikke tog specielt lang tid, og jeg sidder stadig med dem på her flere dage efter, så de holder vist, hvad de lover, når de siger 30 timer. 

Til sidst må jeg sige, at jeg med tiden godt kan se, at den ene knap måske kan blive et simpelt bekendtskab på hovedtelefonerne, men lige nu er det stadig lidt forvirrende, hvad den egentligt kan, og hvordan man bruger den optimalt. Men det handler nok bare om at kigge en ekstra på brugsanvisningen.

Alt i alt får man et par gode hovedtelefoner for 1.600 kroner, som holder stort set alt, hvad de lover. Lyden er god, de er praktiske uden en ledning, rimelig lette at connecte med din elektronik, har et cool design, men et par problemer med forbindelse, hvis du render for meget rundt, og lidt problemer med lyden i medvind på cykelstien.

LÆS OGSÅ: Ny app skal give dig mere uforpligtende sex end Tinder

LÆS OGSÅ: Nu kommer iPhone 7 i en ny og stærk farve

LÆS OGSÅ: Sådan kan din flyrejse se ud om ganske kort tid