Folkebevægelsen mod VAR scroll-down

Bliv en del af Folkebevægelsen mod VAR

VAR har affortryllet fodbolden. Klimaks er blevet til antiklimaks, et mål er ikke længere et mål. VAR er et attentat mod spillet, vi elsker. Og døren til dette mørke kapitel i fodboldhistorien må smækkes i – nu.

Derfor har Euroman startet Folkebevægelsen mod VAR. Vores målsætning er klar: Vi vil have rullet VAR tilbage og ud af den danske Superliga. Og vi har brug for din opbakning.

Vi vil mobilisere så mange fodboldfans som muligt. I vores nyhedsbrev holder vi dig løbende ajour med udviklingen i vores folkebevægelse. Husk, at du skal bekræfte din tilmelding i den mail, du får tilsendt.

E-mailadresse
Tilmeld Folkebevægelsen mod VAR

Folkebevægelsen mod VAR er ikke bare vores opfindelse. Det er også din bevægelse, og vi hylder alt initiativ, der kan bidrage til Folkebevægelsens udbredelse. Tøv ikke med at hive fat i os, hvis du har en god ide eller kan stable en aktivitet på benene, der kan give Folkebevægelsen mod VAR vind i sejlene. Send en mail til magnus@euroman.dk.

Her kan du downloade Folkebevægelsens logo med mere, hvis du vil hjælpe med at sprede ordet på sociale medier, bannere eller kaffekopper. Lad det flyde!

Foto: Sofie Flinth | Stifterne af Folkebevægelsen mod VAR: Oliver Bodh Larsen (t.v.) og Magnus Kraft (t.h.).

Hvad er Folkebevægelsen mod VAR?

Engang var fodbold de store øjeblikkes sport. Men den sportsgren, vi kendte, er under afvikling.

Den internationale fodboldelite har i deres teknokratiske korstog mod alle former for fejl og tilfældigheder indført videodommere verden over. Men i deres blodrus er de endt med at slå noget meget, meget vigtigere ihjel: Måløjeblikket. Ekstasen er med videodommernes tilstedeværelse byttet ud med tvivl og tøven; de store øjeblikke er nu lange, nølende minutter. Man venter. Og venter. Og øjeblikket dør. 

Ingen af sportens magthavende så meget som antyder en tilbagerulning af videosystemet. Pengene i fodbold er for store til tilfældigheder, må vi forstå. Men blandt fans verden over vokser utilfredsheden.

For de to journalister Magnus Kraft og Oliver Bodh Larsen har sagen hele tiden været klar: VAR er et attentat mod spillet, de elsker. Og døren til dette mørke kapitel i fodboldhistorien må smækkes i – nu. Derfor har Euroman lanceret Folkebevægelsen mod VAR.

Igennem podcasts, artikler og nyhedsbreve vil vi forsøge at animere det frustrerede danske fodboldfolk til opstand. Det ultimative mål er at få tilbagerullet VAR i Superligaen.

Tøv ikke med at hive fat i os, hvis du har en god ide eller kan stable en aktivitet på benene, der kan give Folkebevægelsen mod VAR vind i sejlene. Send en mail til magnus@euroman.dk

Følg Folkebevægelsen mod VAR på Instagram her, og på Twitter her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Folkebevægelsen mod VAR