2015 er valgår, og det markerer Euroman med en historisk forside, hvor vi har samlet alle partilederne på Christiansborg. Og med 26 sider inde i magasinet, hvor vi har interviewet dem om stort set alt andet end politik.

Læs for eksempel, hvorfor Anders Samuelsen er bange for at kollapse, hvad Lars Løkke Rasmussen mener om Putin, hvad Pia Olsen Dyhr har skammet sig over, og hvilken dvd Kristian Thulesen Dahl putter på, når han er i dårligt humør.


Gruppefotoet på forsiden er resultatet af et større logistisk opgave. Robin Skjoldborg, der tog forsidebilledet på Christiansborg en fredag i slutningen af november, fortæller:

”Vi var ikke helt trygge, før alle var samlet i lokalet. Og man er altid nervøs for, om tidsplanen kan holde, og om teknikken pludselig går ned. Men alt klappede, og det var en rigtig god oplevelse. Jeg var overrasket over, hvor god stemningen var imellem dem i forhold til, når man oplever dem i debatter i tv. Alle var meget engagerede og medgørlige.”

Inden den store fotoskydning tog fotograf Rasmus Weng Karlsen portrætbilleder af de enkelte partiledere, og hele dagen gik fotograf Andeas Houmann diskret i baggrunden og skød på alt, hvad der rørte sig.

Her kan du se hans backstagebilleder:




Rasmus Weng Karlsen knipser Anders Samuelsen, mens journalist Anne Sofie Kragh kigger på.




Moderedaktør Frederik Lentz Andersen justerer Lars Løkke Rasmussens skjorteærme med gaffatape.


Solen skinner på Johanne Schmidt-Nielsen, mens Rasmus Weng Karlsen prøver at indfange det rigtige motiv.


Kristian Thulesen Dahl fortæller anekdoter om Liverpool på sit kontor.


Forsidefotograf Robin Skjoldborg i aktion.




Ramsus Weng Karlsen og hans assistent måler lyset til portrættet af Lars Løkke Rasmussen.


Statsministerens PET-agenter venter på, at Helle Thorning-Schmidt er klar til at gå.

Ud over temaet med partilederne kan du i det nye Euroman også læse om den vrede unge mand, der blev til skuespilleren Carsten Bjørnlund (snart aktuel som Frederik i ’Arvingerne’). Du kan komme med Malk de Koijn på en usædvanlig tur til Færøerne, læse hidtil ikke offentliggjorte breve og dagbogsnoter fra den unge Friedrich Nissen, der kæmpede på tysk side i første verdenskrig, og se, hvilken bil vores egen motorskribent, Christian Grau, kører rundt i.   

Glæd dig til en helt særlig udgave.  


(Se også endnu mere ekstra materiale i vores iPad-version)

KØB ABONNEMENT PÅ EUROMAN

LÆS OGSÅ: Mads Holger: KUA: Der hvor livet ikke gjaldt

LÆS OGSÅ: Mick Øgendahl: Humørsyg
 
LÆS OGSÅ: Fallentens guide: Sådan investerer du dig rig igen