19. april

Peter Sommer: "Jeg har været nede at vende nogle steder, hvor jeg aldrig troede, jeg skulle vende"

Vi kender alle myten om den fordrukne og selvdestruktive kunster, der skaber sine værker under lige dele smerte og personlige skandaler. Men er selvdestruktivitet nødvendig for kreativiteten, eller er der kunstnere, der foretrækker regler og faste rammer? Vi møder otte mænd, der presser sig selv til det yderste under fuld kontrol eller i totalt kaos. Her er det Peter Sommer.

14. april

Peter Øvig Knudsen: "Mine bøger er blevet bedre med potten"

Vi kender alle myten om den fordrukne og selvdestruktive kunster, der skaber sine værker under lige dele smerte og personlige skandaler. Men er selvdestruktivitet nødvendig for kreativiteten, eller er der kunstnere, der foretrækker regler og faste rammer? Vi har mødt otte mænd, der presser sig selv til det yderste under fuld kontrol eller i totalt kaos. Her er det Peter Øvig Knudsen.

06. marts

Ansigtsblind

Sådan føles det at være ansigtsblind

Maj-Britt Liliendahl er en af de ca. 2 % af danskerne, der er ramt af ansigtsblindhed. Hun kan heller ikke altid genkende sig selv på billeder, medmindre hun kan genkalde sig situa­tionen eller påklædningen.

06. marts

Phlake

Sådan føles det at skrive et hit

Da Mads Bo Iversen (tv.), Jonathan Elkær Nielsen og Gisli Gislason gik i gang med at skrive en sang til en gravid kvinde, anede de ikke, at sangen skulle udvikle sig til en landeplage. ’Pregnant’ er blevet spillet knap 16 mio. gange på Spotify.

06. marts

At bluffe i Cannes

Sådan føles det at bluffe i Cannes

Presseopbuddet var stort, da selfiedronningen Paris Hilton gik i land i Cannes i sommeren 2012. Den danske fotograf Lars Just sneg sig med og portrætterede et stykke popkultur, som siden er blevet overtaget af nye realitypersonligheder.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok