Euroman redaktion

Euroman redaktion

Redaktionen

 

 

 

Jonas Langvad Nilsson

Jonas Langvad Nilsson, født 1974, journalist
jln@euroman.dk
Opvokset på Østerbro, bachelor i dansk og medievidenskab fra Københavns Universitet, journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, Berlingske Tidende og University of Tennessee, Knoxville. Har skrevet bøgerne Skurk – et portræt af skuespilleren Torben Jensen og Amerikanske portrætter. Har arbejdet på Euroman siden 2006. Bor i København med sin kæreste.

Frederik Lentz Andersen

Moderedaktør.

Opvokset på Frederiksberg, har læst hum.bas. på RUC og arbejdet som model i Paris, Milano og London i 11 år. Var moderedaktør på Arena i 2 ½ år, inden han kom til Euroman i foråret 2008. Bor i København med sin kæreste og deres tre børn. frederik@euroman.dk

 

Emil Norsker

Digital redaktør. Uddannet journalist fra SDU. Har blandt andet været på DR2's politisk program 'Indefra', redaktør for magasinet Sportsfan og tidligere skrevet for en række aviser og magasiner. Glødende Liverpool-fan. Bor på Østerbro med sin hustru og to børn. emil@euroman.dk

Lasse Haandbæk Baylund

Art Director, født 1986
lasse@euroman.dk
Født og opvokset i Lyngby, uddannet grafiker efter praktik på Euroman. Tidligere professionel fodboldspiller primært i 1. division (back) for Lyngby, AB og Brønshøj. Har været tilknyttet Euroman siden 2010 og arbejdede med magasinets iPad-udgave, indtil han i slutningen af 2015 blev Art Director. Bor på Frederiksberg med sin kæreste og deres to sønner.

Anne Sofie Kragh

Journalist. Uddannet fra DJH i 1999, har siden arbejdet på Månedsbladet Press og studeret political science i New York. Har skrevet portrætsamlingen ’Magten og æren’ i 2002 og biografien ’Fogh – historien om en statsminister’ i 2004. Har været ansat på Euroman siden 2007. Bor i Hareskovby med sin mand og deres tre børn. ask@euroman.dk

Peter Nicolai Gudme Christensen

Peter Nicolai Gudme Christensen
digitaljournalist, født 1978
peter.christensen@euroman.dk
Vild med ord og mad. Og uddannelse. Efter sammenlagt 11 år på Hotel- og restaurantskolen og Roskilde Universitet kan han i dag kalde sig journalist og kok. Har været på Euroman siden 2014. Født, opvokset og bosat på Frederiksberg.

Lasse Emil Kristiansen

Digital journalist, født 1990. Lak@euroman.dk. Uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2015, hvor han blandt andet var i praktik på Euroman og avisen Metro i New York. På Euroman.dk beskæftiger han sig bl.a. med mode, iværksætteri, kultur og trends. Bor på Nørrebro med sin kæreste.

Thomas Amby Johansen

Thomas Amby Johansen
Ass. art director, født 1989
thomas@euroman.dk
Opvokset i Albertslund, har læst Grafisk Design på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Færdiguddannet i 2015 efter praktik på Euroman og blev fastansat med det samme. Bor på Østerbro med sin kæreste.

Ciara Broadbery

Assisterende moderedaktør. 26 år. Født og opvokset på Christianshavn i København. Har tidligere arbejdet som sælger, butiksbestyrer, indkøber og konceptudvikler. Startede på redaktionen i januar 2015.

 Ciara@euroman.dk 

Victoria Saceanu

Victoria Saceanu, 22 år, modestylist. Opvokset i Hellerup, har gået på Øregård Gymnasium (Erhvervsøkonomi) og er den ældste af en søskendeflok på 5. Har siden 2013 arbejdet på kryds og tværs af både Euroman og Eurowoman. Hun har en stor kærlighed til hvide sneakers, iskold cola med citron og når solen skinner. victoria@eurowoman.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok