I næste måned skydes vinter-legene i gang. Det giver præsident Putin mulighed for at få introduceret de macho-sportsgrene, han mestrer til perfektion.

Paraglidning, nedskydning af truede dyrearter og dykning efter artefakter på havets bund. Putin kan det hele. Og lidt til. Det har han alle tiders mulighed for at vise hele verden, når vinter-OL begynder i den russiske by Sochi den 7. februar 2014. En ny video giver et bud på de mange discipliner, der bør indføres, når nu OL alligevel holdes på Putins hjemmebane. Se den her: 

Vladimir Putin har prestige og pondus ind på, at vinter-OL i Rusland skal være det flotteste nogensinde. Men lige nu siver milliarder af dollars ud af de store byggeprojekter, mens arbejderne og den politiske frihed undertrykkes.

OL i Sochi kommer til at løbe op i et rekordbeløb på 283 milliarder kroner. Til sammenligning kostede OL i London knap 80 milliarder kroner. Læs her om planlægningen af et vinter-OL, der allerede er løbet af sporet i noget, der mere lyder som manuskriptet til en dårlig gangsterfilm.

FACEBOOK Bliv ven med Euroman