Hvis der var noget, komikeren Magnus Millang gerne ville have undgået, inden han blev far, så var det myten om, at dit liv slutter, når du bliver forældre.

”Alle siger det, på film og i virkeligheden, og det er virkelig nedtur at høre på. Der er selvfølgelig nogle ting, jeg ikke længere kan, men på den anden side, det er måske meget godt, at det er slut med at gå i byen til klokken ni om morgenen,” siger Magnus Millang.

Han kendes især for rollerne som den hurtige ejendomsmægler Jeppe K og det kønsskifteopererede postbud Tone i comedyserien  Danish Dynamite, som han har lavet sammen med kollegaen Martin Høgsted.

Bliv ven med Euroman på Facebook

Han er special guest star i Euromans juliudgave, der rammer gaden torsdag 18. juni. Over 22 sider undersøger vi forholdet mellem fædre og sønner i en lang række store og små fortællinger fortalt af danske mænd.



Selv er Magnus Milland far til en dreng på to år, og i Euroman fortæller han om kunsten at gå til fødselsforberedelse med sin kæreste, om tanken om at skulle tage den store snak om piger, om robotvugger fra Malaysia og om glæden ved at høre heavy metal sammen med sin søn. For Magnus Millang var de første seks måneder de strengeste at komme igennem, men det gik

”Jeg ville gerne have vidst på forhånd, at barnet så småt begynder at sove igennem, når det når seksmånedersalderen. Jeg troede, jeg var fucked for life.”

I det nye Euroman kan du også læse om Mikkel Kessler, der takker af for en fornem karriere i ringen. Kør ud i sommeren i en klassiker sammen med motorredaktør Christian Grau, læs om balladen om Danmarks nye hvinende dyre kampfly og lave en smørstegt rødspætte, inden du sætter dig til rette og læser dit nye Euroman.

Tegn abonnetment på Euroman her.

LÆS OGSÅ: Sådan føles det at redde sin egen far

LÆS OGSÅ: 11 jyske vendinger alle burde bruge

LÆS OGSÅ: Anders Samuelsen: Jeg kan spotte en alkoholiker på 1.000 kilometers afstand