I flere år har et billede af en slags lyserødt alien-fars, som skulle være kødet i McNuggets, floreret på nettet. Men i en ny video afliver McDonald's historien og viser, hvordan McNuggets virkelig er lavet – med rigtig kylling.

Det har altid været forbundet med en vis følelse af synd og skam at sætte tænderne i McNuggets. For udover det åbenlyse usunde aspekt er McNuggets formentlig også et sygt industriprodukt, der aldrig har set en kylling.

Den uhyggelige tanke blev bekræftet, da billederne af en slags lyserød industrifars, som bestemt ikke ligner noget skabt til menneskeføde, begyndte at sprede sig på nettet for et par år siden. Der var tale om  masseproduceret fabrikskemi og i hvert fald ikke kylling.

Troede vi.

For nu afviser McDonalds, at der er sammenhæng mellem billedet og den måde, McNuggets bliver lavet.

I en ny video viser McDonald's Canada, hvordan McNuggets virkelig bliver lavet. Og det vil formentlig berolige mange mennesker at finde ud af, at der faktisk er kylling og ikke kemi i Nuggets, og at de først bliver færdigstegt i frituren, når de ligger ude i restauranterne.

Se den her:

Udover kylling er der vand, salt, sodiumfosfat, hvedemel, gluten, krydderier, paprika, dextrose, gær, hvidløgspulver, rosmarin, sojabønne-olie, bagepulver ammonium-bicarbonat, monocalcium-fosfat og en del andet i McNuggets.

McDonald's har haft McNuggets på menuen siden 1983.

FACEBOOK Bliv ven med Euroman