Hvis du er træt af kontorlandskab, frokostordning og dine kolleger, er det på tide at komme videre. Et jobopslag fra et bilfirma giver alt mulig grund til at komme til tasterne og forfatte en ansøgning.

Du bliver ikke væbnet agent med licens til at dræbe, men du får verden som din legeplads og får verdens mest magtfulde mennesker som dine forretningsforbindelser.

Det er INKAS Armored Vehicle Manufacturing, der søger en ny medarbejder. I jobbet som International Ambassador skal man sikre, at leverancen af firmaets luksuriøse og skudsikre biler sker gnidningsfrit.

Det betyder, at den nye kollega kommer til at rejse rundt i hele verden og pleje omgang med kendte og magtfulde mennesker, der er kunde ved INKAS. En af de vigtigste funktioner er at tilfredse forretningsforbindelser ved at tage dem med ud at spise og deltage i sociale arrangementer med dem.


En armeret Mercedes G63 AMG fra INKAS.

Jobbet som International Ambassador ved INKAS kræver ekstraordinære kommunikationsevner, ansvar og troværdighed. Flydende engelsk er obligatorisk, ligesom sprogkundskaber i arabisk, spansk, portugisisk, russisk og mandarin også er en fordel. Kendskab til forskellige markeder især i vækstøkonomier er også klart et plus.

Den nye medarbejder i INKAS får verden som sin arbejdsplads. Lønnen er selvfølgelig derefter, ligesom medarbejderens expense account også beskrives som ekstravagant. Hvad der følger med i pakken af smukke kvinder og Dry Martinis, må du selv stå for.

Du kan søge jobbet som International Ambassador her. Det er nok en god ide at underrette konen om det først.

FACEBOOK Bliv ven med Euroman