Mmmh, mænd. Åh hvor jeg dog elsker jer mænd og alt, hvad I står for. Jeg er afhængig af jer og elsker jeres opmærksomhed. I store, stærke, modige og maskuline skabninger, der beskytter og fylder os kvinder med en dejlig følelse af tryghed. Jeres maskulinitet bringer vores femininitet frem i os, og vi elsker jer for det. Jeg er dybt taknemlig for, at I er sat her på jorden for at tage jer af os og give os kærlighed…

Hey vent, lever jeg i en drømmeverden? For hvor fanden er I henne? Jeg leder og leder, men kan ikke mærke jer. Vi har jo brug for jer og kan ikke trives ordentligt foruden. Jeg er ude af balance, da jeg mangler en modsætning til at støtte og hjælpe mig med at føle mig som en rigtig kvinde.

Hvem er skyld i denne sørgelige udvikling? Er det jeres eget ønske ikke at ville holde fast i den traditionelle mandlige rolle, eller er I ubevidste omkring jeres forsvinden? I forvirrede stakkels mænd er blevet kvalt i det moderne samfund og har stukket halen mellem benene for den skræmmende, smukke, stærke og selvstændige kvinde. I er blevet til små nervøse, usikre, ynkelige og passive mus. Det er et problem, som kun I kan fikse.
 
LÆS OGSÅ: Forsvar for den bløde mand

Men det er også et behov for en kvinde som mig, der er bevidst omkring mit eget behov. Jeg SKAL domineres og have respekt for dig, for at du kan tænde mig.
 
Nej, min arbejdsplads som model er ikke ligefrem et mylder af huleboere. Uanset, hvilket miljø jeg befinder mig i, er I dog desværre stadig ikke til at mærke. Jeg har mange gange taget mig selv i at tro, at en heterofyr var homoseksuel. Der bliver brugt timer på hår og nøje udvalgt tøj i stedet for blot at hive en tilfældig t-shirt ud af skabet. Instagram og Snapchat eksploderer med opstillede selfies og shavede overkroppe nede fra fitteren. I går simpelthen ALT for meget op i jeres udseende, og hvad andre tænker om jer. Slap nu af med al den overtænkning og hvil i jer selv. I er gået hen og blevet helt metroseksuelle på en så usexet og antimaskulin måde. Kære mænd - der findes sgu nok kvinder på denne planet i forvejen.

Ja, jeg er enig i, at det er noget pis, når folk siger, at udseendet intet betyder. Et tændende udseende er med til at booste sexlivet. Så behold du blot din brystbehåring, skægstubbe og hår forneden. Alle tegn på maskulinitet er jo så pokkers frækt. MEN jeg selv har personlig erfaring med, at de lækre ”perfekte” fyre oftest er de mest kedelige og intetsigende (også i sengen).

LÆS OGSÅ: Dadbod: Din slaskede farkrop er det mest sexede lige nu

Erfaringer, som at komme hjem til en tidligere flirt iført forklæde i fuldt sving med at bage fuldkornsboller, mens fusserne lige fik sin ugentlige forplejning med skrub og fodbad. Jeg glemmer heller aldrig situationen, hvor jeg sad helt tændt på køkkenbordet og virkelig ikke lagde det mindste skjul på min lyst til, at han skulle tage mig nu og her. Men ååååh nej, hvad nu hvis naboen så os gennem vinduet.



Træder en mand ind i et lokale med en udstråling af selvtillid og charme samt med modet til direkte at kontakte og forføre mig – vise og fortælle at han vil ha’ mig - ja så er jeg skam solgt. Fortæl mig så også gerne lige, at jeg er lækker! Vi kvinder har brug for at høre det og kan ikke høre det nok. Jeg vil mærke, du er levende, og føle dine øjne på mig. For jeg er din udvalgte. En sørgelig sandhed er dog, at jeg alt for ofte må være den initiativtagende, da mænd i dag er nogle pussies. Dyb respekt og thumbs up til den modige mand, der tirsdag formiddag stopper og komplimenterer mig på gaden.

Der bliver købt borde, flasker og sippet til cocktails med benene over kors på diverse klubber i weekenderne. Det er tid til at gå på jagt. Men selv med alkohol i blodet kan de stakkels mus stadig ikke finde ud af at håndtere en rigtig kvinde. Hvad fanden er I bange for? Jeg kan ikke forstå det. I skulle forestille at være vores støttende klipper, men hvis I er bange for os.. Hvad skal vi så bruge jer til?
 
LÆS OGSÅ: Hår under armene: Kvindernes nye oprør spirer frem

Jeg er nok også farvet af min far som rollemodel og er stærk tiltaler for de gamle traditionelle kønsroller – og ja, kald mig også bare en smule mandschauvinistisk. Min far er nemlig en vaskeægte hulemand. Her bliver der satme åbnet en fyraftensbajer, spist en bøf eller to, set fodbold, skruet hylder i væggen, dræbt edderkopper med de bare næver, banket i bordet - han er ikke fanatisk, hvad angår rod og bakterier. Vigtigst af alt – han er ikke bange for at hive fat i damerne. Jep, jeg er fan af min far. 

Vi kvinder har brug for at vide, at vi er jeres udvalgte bytte – okay, okay, lyder dyrisk – men vi stammer jo også fra urtiden, hvor I engang var sande jægere. Det er lækkert med en målrettet mand, der ved, hvad han vil have og som kæmper for det. Så hvis du ser en dejlig kvinde – dem er der mange af – så fat dit mandsmod. 

Vi har ikke brug for flere veninder. Overbevis os om, at vi har brug for jer mænd, der netop kan det, som vi kvinder ikke kan – nemlig at være en mand. Så grav jeres indre gamle højtelskede hulemand frem igen og plej ham. Vi ved, han findes dybt i jer, og vi venter kun på ham.

Det er da ikke så svært – bare vær den mand du er skabt til at være! 



LÆS OGSÅ: Fem sommerkvinder du ikke kan lade være at kigge efter

LÆS OGSÅ: Kunsten at score to kvinder - samtidig

LÆS OGSÅ: Sexologer: Kvinder vil tages, de vil miste kontrollen