Meget få ting er så nervepirrende som en jobsamtale. Her bliver man grillet af et hold fremmede mennesker, der måler og vejer dig, for at finde ud af, om du er den rette kandidat til drømmejobbet. Det er derfor uhyre vigtigt at gøre et godt indtryk.

Du skal nemlig vise de bedste sider af dig selv på rigtigt kort tid, og det kan være svært at vide, hvordan dette gøres bedst. Derfor har vi finpudset denne liste fra britiske The Poke med 10 punkter, der kan hjælpe dig med at lande dit næste job:

#1: Hold altid øjenkontakt. Hvis der er mere end én interviewer, bør du have øvet dig på at skele med øjnene som en kamæleon.

#2: Vær selvsikker. Efter at have svaret på hvert spørgsmål, kysser du din knytnæve og siger ’nailed it’ til dig selv.

#3: Sig, at du ikke er konfirmeret og uddyb med ’det eneste jeg tilbeder er produktivitet’. To tommelfingre op.

#4: Hvordan går det? ’Produktivt!’

#5: Vis at du har lederevner ved at sende en anden til jobsamtalen.

#6: Vis at du har skills ved at slå en kuglepen mod bordet i morsekoden t-e-a-m-s-p-i-l-l-e-r.

#7: På dit cv bør du lade 2011 stå gabende tomt. Hvis de spørger ind til det, spørger du, om de kan huske det arabiske forår, og peger på dig selv.

#8: Sig, du ikke er en ansøger, men en KANsøger. Slik på din pegefinger og rør ved din røv. Sig ’psshhh’.

#9: Hvis de spørger, hvordan du kom derhen, så nævn hverken bus, bil eller tog. Sig, at du altid når dine mål ved hårdt arbejde.

#10: Hvis du bliver bedt beskrive dig selv med fem ord, så sig ’jeg har altid kage med.’ Hiv en brownie ud fra inderlommen og hold den indbydende frem for din kommende chef. Done deal.

LÆS OGSÅ: De 10 dårligste hits de seneste 5 år

LÆS OGSÅ: Her er byens bedste burgere

LÆS OGSÅ: Xtra Naan: 'Alle har et yver'