Salat Nicoise

Sådan laver du en moderne 'Salat Niçoise' med brændt tun

Tesla skal lave spiritus under navnet Teslaquila
Gastro

Tesla skal producere spiritus

Ærtesuppe
Gastro

Sådan laver du ærtesuppe à la hofkok Jesper Vollmer Heick

Salat Nicoise
Gastro

Sådan laver du en moderne 'Salat Niçoise' med brændt tun

pizzadej bold
Gastro

Sådan laver du den perfekte pizzadej

Ærtesuppe

Sådan laver du ærtesuppe à la hofkok Jesper Vollmer Heick

Caipirinha

Månedens drink: Caipirinha

Vinkældre
arrow right

Seks af de bedste vinkældre i Danmark: "Mine rariteter skal drikkes her på stedet og bliver det også i stor stil"

Gourmetbager
arrow left

8 gourmetbagere, du skal prøve

Disfrutar
arrow right

En restaurant på rejsen: "'Disfrutar' i Barcelona er i dag på alle internationale madnørders læber"

Restaurant Salon
arrow left

Restaurantanmeldelse: "Nyd synet af den gamle håndværker bag gryderne"

En ny hotline skal hjælpe kødafhængige med at glemme deres trang til kød
arrow right

Nu kan du få professionel hjælp til din kødafhængighed

Blæksprutter
arrow left

Blækspruttejagt på Sardinien: "Her er blæksprutten 100% mormorkøkken og har været det siden tidernes morgen"

Château Margaux
arrow right

Gastros vinredaktør har smagt vinen fra mægtige Château Margaux: "Efter min mening er den blevet verdens største vin"

Ulrik Jepsen
arrow left

Dansk Michelin-favorit vil bringe gastronomien op på højeste niveau i Oslo

Hongkong
arrow right

Gadekøkken og verdenskøkken: Sådan skal du spise dig gennem Hongkong

Carlsberg snack pack
arrow left

Din sixpack er under forvandling: Carlsberg fjerner plastikken

Naturvin
arrow right

Syv naturvine, du skal prøve

Naturvin
arrow left

Kom med til Fri Vin-festivalen: "Naturvin er ikke længere forbeholdt en lille skare af sommelierer"

vis
mere

Gastro – Et univers af opskrifter, restauranter, cocktails og kulinariske tips og tricks

På Euroman.dk finder du også Gastro, og det er her, du kan fordybe dig i madopskrifter, kulinariske oplevelser, anbefalinger til restauranter og meget mere fra madens verden.

Danmark har været i en rivende udvikling rent kulinarisk de seneste år, hvor vi er gået fra store portioner boller i karry til små, delikate anretninger Michelin-mad. Det har kunne mærkes, og overalt i landet skyder nye restauranter op, der udfordrer vores gamle madvaner og tvinger os ud i nye smagsoplevelser.

Under Gastro på Euroman.dk guider vi dig til de bedste af restauranter og barer, da vi løbende anmelder både nye og gamle foderbrætter og vandingshuller. Hvis du hellere vil tage kogekunsten op derhjemme, kan du sætte dine kogekundskaber på prøve i hjemmekøkkenet med én af vores mange lækre opskrifter.

Hælder du mere til at skænke forfriskninger, kan du finde anbefalinger til alt fra vin og champagne til gode øl og cocktails her på Gastro, og så er det ellers bare om at vække din indre sommelier og bartender.

Derudover sørger vi naturligvis for at opdatere Gastro med de seneste nyheder fra den globale, nationale og lokale madverden. Vi skriver om restaurantåbninger, events for de madglade, vi tester, smager og anmelder, og så snakker vi med de skarpeste knive i kokkeverdenens skuffe og meget, meget mere.

Velkommen til Euroman.dk – Gastro