19. april

Månedens restaurant: Restaurant Trio i Axel Towers

Trio, tredje udspil fra makkerparret Christian Aarø og Søren Selin, der i forvejen har to Michelin-stjerner og en gourmetbistro på samvittigheden. Med den bedste udsigt i Indre By har de med Trio lagt sig midt mellem de to øvrige restauranter i porteføljen, og nu er det inklusive ét stk. skybar.

16. april

Guide: Spis og drik dig gennem brogede Brooklyn

Ligesom i så mange andre storbyer er New Yorks eminente madscene et stærkt trækplaster for besøgende fra hele verden. Og New York er meget mere end Manhattan. Lader man sig forføre af Brooklyns innovative og brogede madscene, er man garanteret en kulinarisk rejse, der byder på lidt af hvert.

12. april

8 steder, hvor man spiser godt alene

Man kan være blevet brændt af, man kan være alene i byen, fordi omstændighederne gør det, eller man kan være ude alene, fordi man simpelthen har lyst og godt kan li’ at spise i eget selskab. Til gengæld kan man føle, at man sidder lidt og ’blafrer’ og skiller sig ud, når man sidder alene ved et bord i en restaurant, man kan føle sig lige lovlig eksponeret. Og man kan såmænd også opleve restauranter, der er knap så begejstret i forhold til at skulle ’spilde’ et bord på bare én. Men flere og flere restauranter har taget spisebaren til sig, så hermed et bud på otte steder rundt om i landet, hvor man sidder godt alene. Og måske møder man nogen, der også sidder alene?