Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

vis
mere

Gastro – Interview med de bedste kokke, opskrifter, nyheder og tips og tricks til køkkenet

På Euroman.dk finder du også Gastro, og det er her, du kan fordybe dig i madopskrifter, kulinariske oplevelser, anbefalinger til restauranter og meget mere fra madens verden.

Danmark har været i en rivende udvikling rent kulinarisk de seneste år, hvor vi er gået fra store portioner boller i karry til små, delikate anretninger Michelin-mad. Det har kunne mærkes, og overalt i landet skyder nye restauranter op, der udfordrer vores gamle madvaner og tvinger os ud i nye smagsoplevelser.

Under Gastro på Euroman.dk guider vi dig til de bedste af restauranter og barer, da vi løbende anmelder både nye og gamle foderbrætter og vandingshuller. Hvis du hellere vil tage kogekunsten op derhjemme, kan du sætte dine kogekundskaber på prøve i hjemmekøkkenet med én af vores mange lækre opskrifter.

Hælder du mere til at skænke forfriskninger, kan du finde anbefalinger til alt fra vin og champagne til gode øl og cocktails her på Gastro, og så er det ellers bare om at vække din indre sommelier og bartender.

Derudover sørger vi naturligvis for at opdatere Gastro med de seneste nyheder fra den globale, nationale og lokale madverden. Vi skriver om restaurantåbninger, events for de madglade, vi tester, smager og anmelder, og så snakker vi med de skarpeste knive i kokkeverdenens skuffe og meget, meget mere.

Velkommen til Euroman.dk – Gastro