Julegaver

10 julegaver til manden i køkkenet

Julegaver
Gastro

10 julegaver til manden i køkkenet

Den bedste guide til drinks og cocktails med gin
Gastro

Sådan laver du de bedste drinks med gin

Den ultimative guide til vodka: De bedste drinks cocktails og flasker til prisen
Gastro

Den ultimative guide til vodka: De bedste drinks, cocktails og flasker

Gastro

Sådan laver du rødbeder med pære, hasselnød, havesyre og rygeost

Den ultimative guide til vodka: De bedste drinks cocktails og flasker til prisen

Den ultimative guide til vodka: De bedste drinks, cocktails og flasker

Den bedste guide til drinks og cocktails med gin

Sådan laver du de bedste drinks med gin

Boller i karry
arrow right

En nyfortolket suppedas: Sådan opgraderer du en klassisk boller i karry

Jack Daniel's har lavet en ny whiskey med kanellikør
arrow left

Julen er kommet: Jack Daniel’s lancerer kanelwhiskey

Museumsrestauranter- og caféer
arrow right

Kom for kunsten - bliv for maden: De 10 bedste museumsrestauranter og -caféer verden over

Rødvine fra Bierzo
arrow left

8 rødvine fra oversete Bierzo

Salat Nicoise
arrow right

Sådan laver du en moderne 'Salat Niçoise' med brændt tun

Ærtesuppe
arrow left

Sådan laver du ærtesuppe à la hofkok Jesper Vollmer Heick

Tesla skal lave spiritus under navnet Teslaquila
arrow right

Tesla skal producere spiritus

Caipirinha
arrow left

Månedens drink: Caipirinha

Aalborg
arrow right

Guide: 15 spisesteder i Aalborg, der er værd at besøge

Macallan 1926 whisky bliver verdens dyreste solgt på auktion
arrow left

Dyre dråber: Verdens dyreste whisky solgt på auktion

Pasta med kødboller
arrow right

Opskrift: Sådan laver du den perfekte pasta med kødboller

Vinkældre
arrow left

Seks af de bedste vinkældre i Danmark: "Mine rariteter skal drikkes her på stedet og bliver det også i stor stil"

vis
mere

Gastro – Et univers af opskrifter, restauranter, cocktails og kulinariske tips og tricks

På Euroman.dk finder du også Gastro, og det er her, du kan fordybe dig i madopskrifter, kulinariske oplevelser, anbefalinger til restauranter og meget mere fra madens verden.

Danmark har været i en rivende udvikling rent kulinarisk de seneste år, hvor vi er gået fra store portioner boller i karry til små, delikate anretninger Michelin-mad. Det har kunne mærkes, og overalt i landet skyder nye restauranter op, der udfordrer vores gamle madvaner og tvinger os ud i nye smagsoplevelser.

Under Gastro på Euroman.dk guider vi dig til de bedste af restauranter og barer, da vi løbende anmelder både nye og gamle foderbrætter og vandingshuller. Hvis du hellere vil tage kogekunsten op derhjemme, kan du sætte dine kogekundskaber på prøve i hjemmekøkkenet med én af vores mange lækre opskrifter.

Hælder du mere til at skænke forfriskninger, kan du finde anbefalinger til alt fra vin og champagne til gode øl og cocktails her på Gastro, og så er det ellers bare om at vække din indre sommelier og bartender.

Derudover sørger vi naturligvis for at opdatere Gastro med de seneste nyheder fra den globale, nationale og lokale madverden. Vi skriver om restaurantåbninger, events for de madglade, vi tester, smager og anmelder, og så snakker vi med de skarpeste knive i kokkeverdenens skuffe og meget, meget mere.

Velkommen til Euroman.dk – Gastro