Euroman redaktion

Euroman redaktion

Redaktionen

Euroman har i mere end 25 år været mandens foretrukne magasin. Her kan du møde holdet bag.

I 1992, da brødrene Peter og Morten Linck publicerede Euroman nummer 1, var magasinet en søn af sin tid, og det er vi på forunderlig vis stadig. Dengang var der mere luft i håret, større puder i skuldrene og dyre ure på begge håndled. I dag er vi vel en tand mere afdæmpede, men det er tiden også, og derfor klinger det stadig rigtigt, når vi kalder os ’Danmarks originale magasin for mænd’.

Vi har næsten 200.000 læsere på print og flere end 500.000 på euroman.dk. Derudover producerer vi podcasts og video. Du kan følge os på Facebook, Instagram og Twitter.

Her kan du se, hvem der producerer indholdet, og du kan finde vores mailadresser, hvis du vil i kontakt med os. Du er altid velkommen. 

 

Foto: Philip Ørneborg | Laura Labarca

Laura Labarca, redaktionschef

Født 1985. Laura@euroman.dk. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet og Ritzaus Bureau. Har tidligere arbejdet i DR, på Berlingske og som souschef Politiken, hvor hun blandt andet har udviklet betalt journalistisk indhold til netavisen. Bor på Frederiksberg med sin kæreste og datter.

Foto: Philip Ørneborg | Jonas Langvad Nilsson

Jonas Langvad Nilsson, journalist

Født 1974. JLN@euroman.dk. Han har skrevet portrætter af en lang række danskere. Har udgivet bøgerne ’Skurk – et portræt af skuespilleren Torben Jensen’ (2005), ’Amerikanske portrætter’ (2013) og ’Jussi’, en biografi om thrillerforfatteren Jussi Adler-Olsen (2017). Har arbejdet på Euroman siden 2006. Bor i København med sin kæreste.

Foto: Philip Ørneborg | Teis Jeppe Gørtz

Teis Jeppe Gørtz, digital journalist

Født 1989. Teis@euroman.dk. Har skrevet for Euroman siden 2016. Opvokset på Vestsjælland og uddannet journalist fra SDU. Trådte sine journalistiske sko på dagbladet Politiken, hvor han primært var en del af kulturredaktionen. Har desuden været journalist på fodboldmagasinet Tipsbladet. I fritiden laver han simreretter, holder med Arsenal og samler på vinyler. Bor på Østerbro med sin kæreste og deres datter.

Foto: Philip Ørneborg | Nina Buth Olsen

Nina Buth Olsen, videojournalist

Født 1990. Nina@euroman.dk. Har læst en bachelor i film- og medievidenskab på KU og en master i International Journalism på City University London. Har tidligere blandt andet arbejdet som journalist og tilrettelægger i TV-branchen. Bor på Østerbro.

Foto: Philip Ørneborg | Magnus Kraft

Magnus Kraft, redaktionsassistent

Født 1996. Magnus@euroman.dk. Statskundskabsstuderende på Københavns Universitet på tredje år. Arbejder som talentscout hos FC København. Tidligere freelanceskribent og podcastdeltager på forskellige fodboldmedier. Hiphop-, fodbold- og duftlys-entusiast. Opvokset i Bagsværd, bosat på Østerbro.