Euroman redaktion

Euroman redaktion

Redaktionen

 

 

 

Karl Erik Stougaard

Chefredaktør. Født 1968. KES@euroman.dk. Tidligere chefredaktør på BT, digital chef på Politiken, nyheds- og søndagsredaktør på Berlingske og reporter på Berlingske og Jyllands-Posten. Medforfatter til bøger som ’Det danske golfmirakel’ (People’s Press, 2003), ’Blindt ind i Basra’, (Gyldendal, 2007) og ’De faldne’ (Berlingskes forlag, 2012). Bor på Østerbro.

Foto: Jakob Smedehagen | Jonas Langvad Nilsson

Journalist, født 1974. JLN@euroman.dk. Opvokset på Østerbro, bachelor i dansk og medievidenskab fra Københavns Universitet, journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, Berlingske Tidende og University of Tennessee, Knoxville. Har skrevet bøgerne Skurk – et portræt af skuespilleren Torben Jensen og Amerikanske portrætter. Har arbejdet på Euroman siden 2006. Bor i København med sin kæreste.

Foto: Jakob Smedehagen | Frederik Lentz Andersen

Moderedaktør. Frederik@euroman.dk. Opvokset på Frederiksberg, har læst hum.bas. på RUC og arbejdet som model i Paris, Milano og London i 11 år. Var moderedaktør på Arena i 2 ½ år, inden han kom til Euroman i foråret 2008. Bor i København med sin kæreste og deres tre børn.

 

Foto: Jakob Smedehagen | Emil Norsker

Digital redaktør. emil@euroman.dk. 

Uddannet journalist fra SDU. Har blandt andet været på DR2's politiske program 'Indefra', redaktør for magasinet Sportsfan og tidligere skrevet for en række aviser og magasiner. Glødende Liverpool-fan. Bor på Østerbro med sin hustru og to børn.

Foto: Carsten Oliver Bieräugel | Peter Nicolai Gudme Christensen

Digital journalist, født 1978. Peter.christensen@euroman.dk. Vild med ord og mad. Og uddannelse. Efter sammenlagt 11 år på Hotel- og restaurantskolen og Roskilde Universitet kan han i dag kalde sig journalist og kok. Har været på Euroman siden 2014. Født, opvokset og bosat på Frederiksberg.