Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Euroman redaktion

Redaktionen

Euroman har i mere end 25 år været mandens foretrukne magasin. Her kan du møde holdet bag.

Euroman er Danmarks eneste originale magasin for mænd. Magasinet er siden 1992 udkommet med grundig reportagejournalistik, interviews med mænd (og kvinder), der gør en forskel, og veloplagt vejvisning til alt det, du kan bruge din tid og opmærksomhed på. Vi sætter en ære i at finde og kuratere det bedste inden for mode, design, restauranter, rejser og oplevelser, som gør den moderne mands liv lidt bedre at leve.

Det er ikke for ingenting, at Euroman gennem tre årtier har været et af de stærkeste mediebrands herhjemme. Vi er kendt for samfundsrelevante artikler og guides i både magasinet, på euroman.dk og sociale medier, ligesom vi også hele tiden undersøger, hvad det vil sige at være mand i dag.

Vi har næsten 200.000 læsere på print og flere end 500.000 besøgende på euroman.dk hver måned. Derudover producerer vi podcast og video. Du kan følge os på Facebook, Instagram og Twitter.

Herunder kan du møde redaktionen og finde vores mailadresser, hvis du vil i kontakt med os. Vi hører altid gerne fra dig. Tak for at læse med.

 

Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann | Kristoffer Dahy Ernst

Kristoffer Dahy Ernst, chefredaktør

Født 1985. Kristoffer@euroman.dk. Uddannet i retorik fra Københavns Universitet og litteratur og film fra University College of London. Webredaktør på Euroman 2011-2014, siden partner på to kommunikationsbureauer. Udgiver af Morgenpost. Chefredaktør siden 2020. Bor på Frederiksberg med sin hustru og tre børn.

Anders Hjort
Foto: Klaus Rudbæk | Anders Hjort

Anders Hjort, redaktionschef

Født 1974. Anders@euroman.dk. Uddannet fra Center for Journalistik på Syddansk Universitet i 2002. Tidligere journalist på blandt andet Arena, Politiken og TV 2. Har udgivet fem bøger, hvoraf den ene blev nomineret til Bogforums Debutantpris i 2016. Redaktionschef siden 2020. Bor på Frederiksberg med sin hustru og barn.

Foto: Philip Ørneborg | Nina Buth Olsen

Nina Buth Olsen, digital redaktør

Født 1990. Nina@euroman.dk. Har læst en bachelor i film- og medievidenskab på KU og en master i International Journalism på City University London. Har tidligere blandt andet arbejdet som journalist og tilrettelægger i TV-branchen. Bor på Nørrebro.

Foto: Philip Ørneborg | Jonas Langvad Nilsson

Jonas Langvad Nilsson, journalist

Født 1974. JLN@euroman.dk. Han har skrevet portrætter af en lang række danskere. Har udgivet bøgerne ’Skurk – et portræt af skuespilleren Torben Jensen’ (2005), ’Amerikanske portrætter’ (2013) og ’Jussi’, en biografi om thrillerforfatteren Jussi Adler-Olsen (2017). Har arbejdet på Euroman siden 2006. Bor i København.

Foto: Philip Ørneborg | Teis Jeppe Gørtz

Teis Jeppe Gørtz, digital journalist

Født 1989. Teis@euroman.dk. Har skrevet for Euroman siden 2016. Opvokset på Vestsjælland og uddannet journalist fra SDU. Trådte sine journalistiske sko på dagbladet Politiken, hvor han primært var en del af kulturredaktionen. Har desuden været journalist på fodboldmagasinet Tipsbladet. I fritiden laver han simreretter, holder med Arsenal og samler på vinyler. Bor på Østerbro med sin kæreste og deres datter.

Foto: Philip Ørneborg | Magnus Kraft

Magnus Kraft, journalist

Født 1996. Magnus@euroman.dk. Skriver speciale i statskundskab på Københavns Universitet. Dækker særligt hiphop på Euroman. Opvokset i Bagsværd, bosat på Østerbro.

Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann

Kenneth Pihl Nissen, moderedaktør

Født 1988. . Uddannet Designteknolog fra Kea. Trådte sine spæde mode-branche sko hos Day Birger et Mikkelsen, dengang i tidernes morgen, hvor de lavede herretøj. Freelancet som stylist og fotograf for Euroman siden 2015 og sidenhen moderedaktør fra 2021. Fritiden bruges sammen med kæresten og deres to børn.

Foto: Klaus Rudbæk

Sofie Valentin, journalist

Født 1994.  Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Har været på Euroman siden 2019 som både praktikant, redaktionsassistent og journalist. Opvokset i Haderslev, bosat på Nørrebro.

Magnus Fuglsang Søgaard, journalist

Født 1995. MS@euroman.dk. Har en bachelor i sociologi fra Roskilde Universitet. Skriver særligt om mode. I fritiden dyrker han hot yoga og drikker vodka tonics. Opvokset i Virum, bor i dag på Nørrebro.

Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann

Oliver Bodh Larsen, journalist

Født 1994. . Uddannet fra journalisthøjskolen. Bærer et rødt og ret krasbørstigt overskæg og skriver om det meste og de fleste og gerne de mest almindelige. Vokset op af de jyske heder, nu bosat et sted i København.

Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann

Boris Schilling Weiss, journalist

Født 1994. . Læser en bachelor i journalistik på Syddansk Universitet. Skriver særligt om wellness og fodbold. Opvokset på Frederiksberg. Bosat i København K.

Louise Skovsgaard Winther, journalist

Født 1996. . Uddannet i Æstetik og Kultur fra Aarhus Universitet. Læser kandidaten i Analytisk Journalistik på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og Aarhus Universitet. Har tidligere arbejdet på kulturmagasinet VINK Aarhus. Bosat i Aarhus.