Euroman redaktion

Euroman redaktion

Redaktionen

 

 

 

Karl Erik Stougaard

Chefredaktør. Født 1968. KES@euroman.dk. Tidligere chefredaktør på BT, digital chef på Politiken, nyheds- og søndagsredaktør på Berlingske og reporter på Berlingske og Jyllands-Posten. Medforfatter til bøger som ’Det danske golfmirakel’ (People’s Press, 2003), ’Blindt ind i Basra’, (Gyldendal, 2007) og ’De faldne’ (Berlingskes forlag, 2012). Bor på Østerbro.

Jonas Langvad Nilsson

Journalist, født 1974. JLN@euroman.dk. Opvokset på Østerbro, bachelor i dansk og medievidenskab fra Københavns Universitet, journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, Berlingske Tidende og University of Tennessee, Knoxville. Har skrevet bøgerne Skurk – et portræt af skuespilleren Torben Jensen og Amerikanske portrætter. Har arbejdet på Euroman siden 2006. Bor i København med sin kæreste.

Frederik Lentz Andersen

Moderedaktør. Frederik@euroman.dk. Opvokset på Frederiksberg, har læst hum.bas. på RUC og arbejdet som model i Paris, Milano og London i 11 år. Var moderedaktør på Arena i 2 ½ år, inden han kom til Euroman i foråret 2008. Bor i København med sin kæreste og deres tre børn.

 

Emil Norsker

Digital redaktør. emil@euroman.dk. 

Uddannet journalist fra SDU. Har blandt andet været på DR2's politiske program 'Indefra', redaktør for magasinet Sportsfan og tidligere skrevet for en række aviser og magasiner. Glødende Liverpool-fan. Bor på Østerbro med sin hustru og to børn.

Lasse Haandbæk Baylund

Art Director, født 1986
lasse@euroman.dk
Født og opvokset i Lyngby, uddannet grafiker efter praktik på Euroman. Tidligere professionel fodboldspiller primært i 1. division (back) for Lyngby, AB og Brønshøj. Har været tilknyttet Euroman siden 2010 og arbejdede med magasinets iPad-udgave, indtil han i slutningen af 2015 blev Art Director. Bor på Frederiksberg med sin kæreste og deres to sønner.

Peter Nicolai Gudme Christensen

Digital journalist, født 1978. Peter.christensen@euroman.dk. Vild med ord og mad. Og uddannelse. Efter sammenlagt 11 år på Hotel- og restaurantskolen og Roskilde Universitet kan han i dag kalde sig journalist og kok. Har været på Euroman siden 2014. Født, opvokset og bosat på Frederiksberg.

Thomas Amby Johansen

Vikarierende art director, født 1989. Thomas@euroman.dk
Opvokset i Albertslund, har læst Grafisk Design på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Færdiguddannet i 2015 efter praktik på Euroman. Bor på Østerbro med sin kæreste.

Ciara Broadbery

Stylingredaktør. Ciara@euroman.dk. Født 1989 og opvokset på Christianshavn i København. Har tidligere arbejdet som sælger, butiksbestyrer, indkøber og konceptudvikler. Startede på redaktionen i januar 2015.