Euroman er Danmarks eneste originale magasin for mænd. Magasinet er siden 1992 udkommet med grundig reportagejournalistik, interviews med mænd (og kvinder), der gør en forskel, og veloplagt vejvisning til alt det, du kan bruge din tid og opmærksomhed på. Vi sætter en ære i at finde og kuratere det bedste inden for mode, design, restauranter, rejser og oplevelser, som gør den moderne mands liv lidt bedre at leve.

Det er ikke for ingenting, at Euroman gennem tre årtier har været et af de stærkeste mediebrands herhjemme. Vi er kendt for samfundsrelevante artikler og guides i både magasinet, på euroman.dk og sociale medier, ligesom vi også hele tiden undersøger, hvad det vil sige at være mand i dag.

Vi har næsten 200.000 læsere på print og flere end 500.000 besøgende på euroman.dk hver måned. Derudover producerer vi podcast og video. Du kan følge os på Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn.

Herunder kan du møde redaktionen og finde vores mailadresser, hvis du vil i kontakt med os. Vi hører altid gerne fra dig. Tak for at læse med.

 

Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann | Kristoffer Dahy Ernst

Kristoffer Dahy Ernst, chefredaktør

Født 1985. Kristoffer@euroman.dk. Uddannet i retorik fra Københavns Universitet og litteratur og film fra University College of London. Webredaktør på Euroman 2011-2014, siden partner på to kommunikationsbureauer. Udgiver af Morgenpost. Chefredaktør siden 2020. Bor på Frederiksberg med sin hustru og tre børn.

Anders Hjort
Foto: Klaus Rudbæk | Anders Hjort

Anders Hjort, redaktionschef

Født 1974. Anders@euroman.dk. Uddannet fra Center for Journalistik på Syddansk Universitet i 2002. Tidligere journalist på blandt andet Arena, Politiken og TV 2. Har udgivet fem bøger, hvoraf den ene blev nomineret til Bogforums Debutantpris i 2016. Redaktionschef siden 2020. Bor på Frederiksberg med sin hustru og barn.

Foto: Philip Ørneborg | Nina Buth Olsen

Nina Buth Olsen, digital redaktør

Født 1990. Nina@euroman.dk. Har læst en bachelor i film- og medievidenskab på KU og en master i International Journalism på City University London. Har tidligere blandt andet arbejdet som journalist og tilrettelægger i TV-branchen. Bor på Nørrebro.

Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann

Kenneth Pihl Nissen, moderedaktør

Født 1988. . Uddannet Designteknolog fra Kea. Trådte sine spæde mode-branche sko hos Day Birger et Mikkelsen, dengang i tidernes morgen, hvor de lavede herretøj. Freelancet som stylist og fotograf for Euroman siden 2015 og sidenhen moderedaktør fra 2021. Fritiden bruges sammen med kæresten og deres to børn.

Foto: Philip Ørneborg | Magnus Kraft

Magnus Kraft, journalist

Født 1996. Magnus@euroman.dk. Har en kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet. Opvokset i Bagsværd, bosat på Vesterbro.

Magnus Fuglsang Søgaard, journalist

Født 1995. MS@euroman.dk. Har en bachelor i sociologi fra Roskilde Universitet. Skriver særligt om mode, sport og samfund. Opvokset i Virum, bor i dag på Nørrebro.

Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann

Oliver Bodh Larsen, journalist

Født 1994. . Uddannet fra journalisthøjskolen. Bærer et rødt og ret krasbørstigt overskæg og skriver om det meste og de fleste og gerne de mest almindelige. Desuden vært på podcasten 'Sidelæns'. Vokset op af de jyske heder, nu bosat et sted i København.

Mikkel Tofte Langerhuus, journalist

Født 1998. mikkel@euroman.dk. Læser på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og er redaktionens unge, vestjyske islæt. Opvokset i Esbjerg, bosat på Nørrebro.

KPN05758 (1).jpg

Mia Skovby, journalist

Født 1999. mia@euroman.dk. Opvokset i Rødovre, men nu bosat på Frederiksberg. Skriver meget gerne om mode, mad og samfund. 

Johan Sylvest Bregnballe
Foto: Kenneth Pihl Nissen

Johan Sylvest Bregnballe, videojournalist

Født 1997. Johan@euroman.dk. Uddannet multimedie-designer og kommende tilrettelægger fra DMJX. Redaktionens schweizerkniv, der dækker den visuelle formidling med videoproduktion, fotografi og ind imellem illustrationer. Opvokset i Kalundborg, bosat på Amagerbro.

Mathias Frejdahl Marker, redaktionsassistent

Født 2000. mathias@euroman.dk. Læser en bachelor i film- og medievidenskab på Københavns Universitet. Har en stor kærlighed til video og fotografi, gerne med afsæt i mode. Producerer 'Arbejdstitel', 'Sidelæns' og 'Watch Me'. Opvokset på Bornholm, bor i dag i Nordvest.