Kultur

18. juli

Der hænger 100 pikke på Centralhjørnet

Læderkunstner Brian Frandsen har gennem de sidste to år modtaget over 100 billeder af pikke fra hele verden. Dem har han kopieret og overført til læder, og de udstilles nu på verdens ældste homobar, Centralhjørnet, i København, for at vise, at ikke alle mænd har en halv underarm mellem benene, der kan stritte i timevis.

16. juli

Casper Christensen med 'Klovn'-afsløringer: "Min karakter er blevet ti år ældre, så han jager ikke kun unge damer, men mere nogle på 40 år"

For tiden kan du opleve Casper Christensen blive skudt op i rummet i en reklamefilm for Betstars, men 13. august vender han tilbage som drengerøven i det elskede 'Klovn'-univers på TV 2, hvor sæson 7 får premiere efter ni års pause fra serieformatet. Vi har taget en snak med komikeren om reklamer, og hvad vi kan glæde os til i den nye sæson af 'Klovn'. Blandt andre fætter Andreas, revisor Kurt og Pivert gør comeback.

04. juli

Fem film og serier, der går ind i sindet

I juli måned indfinder en række store oplevelser sig på streamingtjenesterne. Alle kredser de om, hvordan det er at være menneske i en verden, hvor man ofte udgiver sig for at være noget andet, end man er. Så uanset om du er til psykiske lidelser, unge følelser eller en komikers kvaler, kan du godt forvente solid underholdning til de sene sommeraftner.