Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

vis
mere

Livets små glæder og store spørgsmål – Livsstil på Euroman.dk

Mørkristet kaffe, gammel fransk vin, velskænkede fadøl, rigeligt med motion og et sundt sexliv. Hvordan ser opskriften på den perfekte livsstil egentlig ud? Det er et emne, der er genstand for konstant debat, og her på Euroman.dk deltager vi flittigt i den.

Livsstil kan defineres som den måde, vi vælger at leve vores liv på. De små prioriteringer vi gør os i dagligdagen. Det er ganske almindeligt, at man tænker for sig selv, at man gerne vil nå det hele på den halve tid, men det er desværre umuligt. Til gengæld kan du på Euroman.dk finde rigeligt med inspiration, der kan hjælpe dig med at skrue din livsstil sammen, som du ønsker det.

Vi skriver om alt fra tatoveringer, midaldrende mænd i lycra, penge, porno, vegetarisme, sociale medier og interessante studier. Vi har kogt det hele ind til en lille bouillon-terning med en smag af livsstil, og formatet er grundige artikler, som du kan læse lige her på siden. Euroman er et magasin med fokus på livsstil, og vores fremmeste opgave er at inspirere dig til at få det meste ud af din tid.

Velkommen til Euroman.dk – Livsstil.