search
Bliv Abonnent
Log ind
search
Mode
Kultur
Gastro
Sport
Livsstil
Podcast
Kontakt
profile
Vi fandt desværre ikke nogle resultater.
Velkommen tilbage
Ikke medlem endnu
E-mailadresse
Indtast korrekt e-mail
error
Password
Indtast password
error
Ugyldigt login! Prøv venligst igen.
Log ind
Glemt adgangskode
Er du abonnent på Euroman-magasinet?
Opret dig gratis her
Bliv Abonnent
Log ind
Mode
Ure
Jakkesæt
Tendenser
Skæg
Frisurer til mænd
Kultur
Podcast
Film
Serier
Musik
Gadgets
Gastro
Drinks
Cocktail
Opskrifter
Restauranter i København
Restauranter i Aarhus
Sport
Fodbold
Cykling
Formel 1
Håndbold
E-sport
Livsstil
Interview
Portræt
Rejser
Sundhed
Træning
Karriere
arrow right
Samfund
arrow right
Humor
arrow right
Design
arrow right
Teknik
arrow right
Motor
arrow right
Emner
arrow right
Om
arrow right
Kontakt
arrow right
Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage
Martin Kongstad
RELATEREDE EMNER
Restauranter
Martin Kongstad
Restauranter
Restauranter
Kultur
Martin Kongstad har haft fri adgang til alt i Casper Christensens liv: "Han har været fuldstændig åben"
Forfatter Martin Kongstad har haft adgang til Casper Christensens underbukser i tre år. I torsdag udkommer resultatet: Biografien ’Casper’, en bog om et liv i sjette gear, en retningsløs generation og evnen til…
Gastro
Martin Kongstad: ”I de gode køkkener i dag er kokkene sgu ikke på coke"
Virkeligheden overgår som bekendt ofte fantasien. Det fik Martin Kongstad bekræftet i researchen til sin nye kokkethriller, som handler om en ung koks jagt på michelinstjerner og anerkendelse.
Gastro
Martin Kongstad anmelder Mielcke & Hurtigkarl: "Det var ikke bare mad det her, det var euforiserende"
Den store gåde i det danske gourmetsamfund har i årevis været hvorfor Mielcke og Hurtigkarl ikke har en Michelinstjerne.
Gastro
Martin Kongstads madanmeldelse: Restaurant Clou er luksus i sin fineste form
En klassisk restaurantoplevelse, som vil være velegnet til alle, der gerne vil smage noget ypperligt og slappe af imens.
Gastro
Martin Kongstads madanmeldelse: Nørrebro Bryghus gør sig umage med øllet, men maden halter bagefter
Alt for ofte tilgodeså man køkkenet og ikke gæsten.
Gastro
Martin Kongstads madanmeldelse i Aalborg: Her er et seriøst bud på titlen som Danmarks billigste gourmetrestaurant
Ti retter mad af den standard til 395 kroner er rørende billigt
Gastro
Kongstads madanmeldelse: Asiatiske 'The Market' er københavnsmestre i friture-stegning
The Market er en stor restaurant med international klasse.
mere om
Martin Kongstad
Gastro
Martin Kongstads madanmeldelse: Jeg synes stadig, at det er en fantastisk idé at kombinere Bo Bech og Italien, men jeg har stadig til gode at glæde mig over resultatet
Det var noget så paradoksalt som italiensk mad lavet uden passion.
Gastro
Martin Kongstads madanmeldelse: På Italo Disco er der ikke antydning af dum-hip skipperstemning
Italo Disco er en knaldmoderne, gammeldags italiensk restaurant som kan den sjældne kunst at koge.
Gastro
Kongstads madanmeldelse: ’Admiralgade 26’ er kommet på et nyt koncept med den intellektuelle restaurant
Folkene bag Admiralgade 26 har haft en intention om at skabe et rum med højt til loftet, og det er lykkedes overmåde godt med.
Gastro
Kongstad anmelder Bo Bechs Geist: "Flere af retterne var til rene trettentaller"
Respekten vil ingen ende tage.
Gastro
Kongstads madanmeldelser: Amass er en oplagt kandidat til byens flotteste restaurant
Martin Kongstad trodsede sine fordomme om Amass som et sted med en masse selvtilstrækkelige fuldskæg. I stedet fandt han restaurant med hjerte og beliggenhed på rette sted.
Gastro
Kongstads madanmeldelse af Café Victor: ”Man sidder ikke bedre og mere livligt mange steder i København”
Det startede som yuppiedrengenes tilhørssted, og på forunderlig vis er det lykkedes Café Victor at fastholde det pengestærke publikum. Martin Kongstad besøgte det ikoniske sted.
Gastro
Kongstads mad-anmeldelse: ”Vi ankom skrupsultne og højanimerede af den udsøgte beliggenhed, men det vi oplevede var mad lavet uden kærlighed”
Martin Kongstad var tæt på at give topkarakter til Studio, der ligger i restaurantimperiet The Standard, som også huser denne uges sted Almanak. Men oplevelsen var langt fra den samme.
Gastro
Martin Kongstads madanmeldelse: Studio er meget tæt på den højeste karakter
Jeg vil varmt anbefale alle madelskere at tage forbi.
Gastro
Martin Kongstad på Kong Hans: ”Jeg var rystet, så godt saucen smagte”
Mark Lundgaard er ny kok i kongerækken. Euroman tog alene derned for at spise sig frem til, hvordan han havde tænkt sig at bære arven videre.
Gastro
Kongstads anmeldelse af Bæst: Middag i en nyere Woody Allen-film
Nørrebro har fået en overraskende renæssance og vippet Vesterbro af pinden, og selvfølgelig finder man også en restaurant, som laver deres egen mozzarella.
vis
mere
Se, hvad vi ellers skriver om:
Restauranter
,
Martin Kongstad
,
Restauranter
og
Restauranter