Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Opskrifter – Her finder du de bedste opskrifter

Selv de bedste kokke kan have brug for en opskrift. Hvad enten det er, fordi du ikke kan huske alle ingredienserne i yndlingsretten, eller du blot søger ny inspiration, har vi her samlet alle vores bedste og mest populære opskrifter til dig her.

Her finder du opskrifter på det bedste fra hele verdens køkkener - fra Paris til Tokyo. Selvfølgelig har vi også de danske klassikere, og nogle friske bud på, hvordan du kan twiste dem en smule. 


vis
mere

Opskriften på den perfekte pizza – og andre italienske specialiteter

Den er simpel, nem at lave og alle kan lide den – pizzaen. Men hvis du vil lave den rigtig godt fra bunden, har vi opskriften på den perfekte pizzadej, og selvfølgelig også den vigtige tomatsauce.

Hvis du er i det italienske hjørne har vi en række gode opskrifter. Det herlige ved det italienske køkken er, at få gode ingredienser kan skabe en fantastiske ret.

I den berømte pastaret fra Rom er der fx kun seks ingredienser, men den vil med garanti gøre dig glad. Vi har også en række gode opskrifter, hvis det er sidst på måneden, og vi har her samlet syv opskrifter på pastasaucer under 50 kroner.

En af de mest populære retter i Danmark er spaghetti Bolognese, men italienerne er ikke altid enige i måden, mange laver den på. Her får du opskriften fra en italiensk køkkenveteran. Og vi har selvfølgelig også vores egen variant.

Spaghetti al Ragu - Spaghetti Bolognese

Gode opskrifter med æg

Ægget er genialt i madlavning. Den er som regel den perfekte ingrediens, der binder råvarerne sammen. Men det kan bestemt også være en ret i sig selv, og alle kulturer har man gennem alle tider lavet et utal af varianter over retter med ægget som hovedrolle.
Her er fx den lækre israelske ret Shakshuka. 

Ud over ægget har vi selvfølgelig en række frokost-klassikere. Vi har blandt andet den perfekte opskrift på hønsesalat.

Man kan altid spise en burger

Burgeren er de seneste par år gået fra at have status som snasket fastfood til at være udbredt til selv finere restauranter. Der er efterhånden ikke et gadehjørne i større danske byer, hvor der ikke ligger en burgerrestaurant. Heldigvis er mange af dem af rigtig god kvalitet. 

Den perfekte hjemmelavede burger

Men hvis du vil lave en rigtig god burger derhjemme, har vi opskriften på den perfekte bøfsandwich. Vi har også gode opskrifter på, hvordan du laver en anderledes bolle, og så er der selvfølgelig tilbehøret, der næsten er lige så vigtigt som selve burgeren. Her finder du et par gode anbefalinger.
Hvis du vil lave en burger uden bøf (godt for miljøet), har vi samlet en par velsmagende alternativer her. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Mad, Hovedret, Opskrifter, Forret, Dessert, Drinks, Cocktail og Æg