13. april

Hvorfor blotter mænd sig og sender 'dick pics'?

Anklager om blotteri og onani regner ned over flere mænd, efter #MeToo er blevet sat på dagsordenen. Men hvad får en mand til rive banditten frem foran fremmede? Med hjælp fra en sexolog og forfatteren til en bog om ’dick pics’ tager Mie Christensen dig med ind i hovedet på nogle af tidens mest omdiskuterede onanister.

14. februar

Billedserie af prins Henrik

Billedserie: Henrik bag rattet

Se eller gense billederne af prinsen og hans familie, der hygger sig i kongehusets Buick en lun forsommerdag. Franne Voigts billeder fra Gråsten Slot blev først bragt i Euromans juninummer i 2014.

14. februar

Prins Henrik: Det har jeg lært

Prins Henrik: Det har jeg lært

I anledning af hans død genoptrykker vi vores interview med prinsen om krigen, kærligheden og poesien. Det blev første gang bragt i vores magasin i juni 2014.

08. februar

Portræt af den tidligere reality-figur Sidney Lee

Hvad er meningen, Sidney Lee?

Sidney Lee er historien om en 39-årig dreng, der nægter at blive voksen og bliver støttet i det. I øjeblikket ser vi ham bunde rom og whisky i farlige mængder. Vi har mødt realityfænomenet, som ikke har lavet tv i seks år, men er på vej til et comeback.

06. februar

'Jeg løber' af Anders Legarth Schmidt er blevet et teaterstykke og nu også bog

Anders Legarth Schmidt, der mistede sin datter: "Sorg kan ikke måles. Den farver dit liv for altid"

”Jeg svingede ned på Østbanegade, hvor jeg pludselig råbte hendes navn mod himlen. ’Ellen,’ råbte jeg. ’Vi er frie.’” Ordene kommer fra Anders Legarth Schmidt, der tog ud at løbe få timer efter sin seks-årige datters død. Mette Nexmand møder journalisten bag bloggen ’Jeg løber’, der er blevet et teaterstykke og nu er udkommet som bog.