Annonce

Cykelløb

Euroman cykelløbSØNDAG 17. JUNI 2012 KL. 9.30

Nu kan du stille op sammen med dine kolleger, dine venner eller bare for dig selv og deltage i Euromans spritnye cykelløb Criterium Charlottenlund. Vi starter hermed en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor vi vil køre cykelløb i de bedste omgivelser ved et attraktivt arrangement for cykelelskere. Og der er mange præmier. TILMELD DIG HER.


Sted: Charlottenlund. Start og mål ved Danmarks Akvarium.

Ruten: Rundstrækningen starter ad Jægersborg Allé via Femvejen til Ermelundsvej op til Klampenborgvej, ned til Hvidørevej, ud til Strandvejen og tilbage til Jægersborg Allé. Hver omgang er 11,4 km, ruten køres 7 gange, i alt 79,8 km.

Regler: Det er både et linjeløb (hvem kommer først over stregen) og et holdløb, hvor man kan stille op fire mand og får en samlet tid. Tristyr og bøjler må ikke benyttes. De første to omgange er neutraliseret, før løbet gives frit ved flyvende start efter anden målpassage.

Præmier: Præmieoverrækkelse og lodtrækning af gode præmier – ikke bare til den vindende rytter og det hurtigste hold, men også i mange andre kategorier efter løbet.

Mad: Der er mulighed for at købe en lækker frokostboks fra Slagteren ved Kultorvet efter løbet, hvor dagens bedrifter skal drøftes. Boksen består af friskgrillet økologisk oksekød lagt på salatbund.

Pris: 599 kr. pr. deltager. Prisen inkluderer en specieldesignet Euroman-cykeltrøje produceret i samarbejde med La Flamme Rouge til en værdi af 499 kr. Prisen inkluderer også gratis frugt og vand, når du kommer i mål.

Tilmelding: Du kan både tilmelde dig individuelt og som hold a 4 personer. Der er begrænset antal pladser, så deltagelse får du efter først til mølle-princippet. Tilmeld dig her.

Hvad er et Criterium?
Et criterium er et gadeløb på en rundstrækning, hvor der er forskellige konkurrencer indlagt. Denne klassiske løbsform har altid været meget populær i traditionelle cykellande som Belgien og Holland, og den har fået en renæssance i de senere år, ikke mindst i USA. Et criterium kan indeholde både individuelt linjeløb, point- og holdløb og er meget publikumsvenligt. I vores version rummer løbet både linie- og holdløb.
Hovedsponsorer

     


                     

                                               


 


Hovedpræmiesponsor


   

 

Præmiesponsorer                             


                                


              


                                 


     

 Det med småt


Deltageren skal være fyldt 16 år på løbsdagen. Det er ikke tilladt at have kørende/cyklende ledsagere på ruten. Overtrædelse af dette vil medføre øjeblikkelig bortvisning. Der må ikke modtages hjælp til punkteringer eller mekanisk defekt af andre end dommere eller officielle hjælpere.

Startnummeret skal være på ryggen og der skal bæres godkendt cykelhjelm.

Alle, som er korrekt tilmeldt og gennemfører løbet indenfor tidsrammen, har mulighed for at udskrive et online diplom med sluttid.

For hold gælder det, at sluttiden først er gældende, når 3. mand er i mål.

Tilmelding kan kun foretages online.

Forhindres en deltager i at stille op, har denne ingen krav på tilbagebetaling af startgebyret, uanset årsagen til afbuddet.

Deltager accepterer: Jeg erklærer med min tilmelding, at min deltagelse i Criterium Charlottenlund sker på eget ansvar og at arrangøren og Gentofte Kommune ikke kan pålægges noget ansvar af nogen art. Jeg erklærer mig rask og i fysisk form til deltagelse i løbet. Jeg accepterer med min tilmelding at foto, filmoptagelser, interview, reklamer o.l. frit kan benyttes. Jeg bekræfter at mit oplyste fødselsår er korrekt, og at jeg ikke kan overdrage mit startnummer til en anden person.

Dit startnummer og trøje henter du på dagen før start, så kom i god tid. Du kan også hente nummeret og trøjen i receptionen på Egmont Magasiner, Hellerupvej 51 fra mandag den 11. juni til og med torsdag den 14. juni, ml. kl. 8-16.

Husk at aflevere chippen og chipholder efter brug. Hvis du ikke afleverer chippen, modtager du en faktura på 250 kr.
 
Har du glemt at aflevere chippen skal den sendes i foret kuvert til: Events4U, Gammelgårdsvej 87B, 3520 Farum. Mærk kuverten: "Criterium Charlottenlund 2012" samt "dit rygnummer". Husk afsender.Annonce
Annonce
Moderedaktøren anbefaler
5 gode råd til hvide sneakers
Af Frederik Lentz Andersen
|
12. feb 2016

5 gode råd til hvide sneakers

Kridhvide sneakers og dansk forår kan være udfordrende.

Annonce

Mest læste

Annonce
Følg redaktionen på Instagram: @euroman_dk