gastro Rigtig mange siger ”champagne” om al vin med bobler, men har du virkelig styr på, hvad ægte champagne er?
gastro Populær Aarhus-beværtning rykker til København: ”Nogle gange skal man bare bruge en flaskeøl til 24 kroner – uden så meget pis”
gastro Mikkel Borg Bjergsø: ”Ølrevolutionen er blevet en massebevægelse, som ingen længere kan ignorere”
gastro Dansk whisky er populært som aldrig før. Men hvordan er det lykkedes de danske producenter at skabe et navn uden en nævneværdig historie?
gastro Nogle siger, at det smager af eddike. Andre kan ikke drikke andet. Men er naturvinens popularitet ved at dø ud?
samfund Tidligere jægersoldat tog til Colombia for at opleve krigen mod kokain på tætteste hold. Her er, hvad han lærte
gastro En forførende konkurrent til den klassiske akvavit: Denne snaps byder sommeren ind i den mørke vinter
gastro En af Københavns bedste gløgg får du på dette hotel: ”Opskriften er forfinet ned til mindste detalje”
mennesker Mads Schytte om at drikke whiskey til 100.000 kroner: ”Jeg ved, at mindst én har været åbnet i Danmark, for den har jeg smagt”
gastro Alkoholfri øl er i massiv vækst: ”Det vil ikke overraske mig, hvis den kommer til at udgøre halvdelen af vores omsætning”
samfund Danmark og Canada har ligget i fredelig konflikt om grønlandsk ø i over 90 år. Nu vil dansk whisky-destilleri løse konflikten