gastro Nu vil René Redzepi have fat i næste generation: ”Økonomisk forståelse er lige så vigtigt som at piske en bearnaise”
gastro Skal verdens bedste restauranter absolut også være verdens dårligste arbejdspladser? Nu er forandringen måske på vej
kultur Danske Tobias Lindholm er aktuel med Netflix-filmen 'The Good Nurse': ”True crime er ikke en kunstform. Det er bare fortabt i mørket, porno uden indhold”
gastro Hvad sker der, når et par Noma-folk beslutter sig for at slå sig på flasken og lave spiritus i stedet for mad?
gastro Mette Søberg er hjernen bag Nomas menu: "Det er ret privilegeret at bruge så meget af sin tid på at være kreativ"
gastro Anmeldelse af Nomas sommersæson: "En vegetarisk menu for 2.250 kroner? For få år siden ville folk have klasket sig på lårene af grin"
gastro Portræt af én af nordsøkøkkenets fædre: "Det at møde Noma gav mig en fandeme-ja-følelse af, at jeg ikke var den eneste, som havde en mavefornemmelse omkring noget regionalt"
gastro Gastros anmelder om verdens bedste restaurant: ”Folk er trætte af, at det skal være vildt og skævt”
gastro De har skabt årets nye restaurant: ”Den er meget anderledes end, hvad man ellers har set i København”