search
Vi fandt desværre ikke nogle resultater.
log ind
Prøv Euroman
Kære medlem velkommen
Ikke medlem endnu
E-mailadresse
Indtast korrekt e-mail
error
Password
Indtast password
error
Ugyldigt login! Prøv venligst igen.
log ind
Glemt adgangskode
Er du abonnent på Euroman-magasinet?
Opret dig gratis her
Mode
Kultur
Gastro
Sport
Livsstil
Podcast
Kontakt
Få fuld adgang til Euroman fra kun 23kr./md.
Prøv nu
Mode
Ure
Jakkesæt
Tendenser
Skæg
Frisurer til mænd
Kultur
Podcast
Film
Serier
Musik
Gadgets
Gastro
Drinks
Cocktail
Opskrifter
Restauranter i København
Restauranter i Aarhus
Sport
Fodbold
Cykling
Formel 1
Håndbold
E-sport
Livsstil
Interview
Portræt
Rejser
Sundhed
Træning
Kvinder
Sex
Dating
Tinder
Parforhold
En kvinde vi kan li’
Karriere
arrow right
Samfund
arrow right
Humor
arrow right
Design
arrow right
Teknik
arrow right
Motor
arrow right
Emner
arrow right
Om
arrow right
Kontakt
arrow right
Arbejdstitel
Sidelæns
Far
Oplæste artikler
Portrætter
Serier
Talenter
Gastro
sound
Mette Søberg er hjernen bag Nomas menu: "Det er ret privilegeret at bruge så meget af sin tid på at være kreativ"
Mette Søberg har i lynfart gjort karriere på den danske madscene. Den 30-årige Noma-kok fortæller her om en af de sværeste retter, hun har lavet sammen med sit hold, og om at have ekstrem tålmodighed.
Livsstil
Sådan træner du online-skak som landets største skak-talent
Henover efteråret fik en populær Netflix-serie antallet af brugere på online-skak-sider til at eksplodere. Vi har spurgt dansk skaks århundredetalent Jonas Buhl Bjerre, hvordan man som glad amatør kan træne sig til en be…
Kultur
sound
Sigurd Hartkorn Plaetner: "Når jeg rejser, tager jeg også væk fra alle distraktionerne. Ofte beslutter jeg, at jeg kun må være på min telefon to timer om ugen"
Mode
sound
Lulu Kaalund: "Jeg har aldrig læst en hækleopskrift, jeg har det hele inde i hovedet"
Sport
sound
Mattias Skjelmose: "Jeg bruger cyklen til at græde, til at juble, til at tænke"
Kultur
sound
Thomas Korsgaard: "Hvis man lige træder to-tre skridt forkert, kan man hurtigt ende nede på bunden. Jeg er selv meget bange for forfaldet"
Karriere
sound
"Jeg har arbejdet for McKinsey og Anders Fogh, og at gå fra det, til at starte i Grød, var et ret vildt skifte"