Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Thomas Skov Gaardsvig – alt om den danske tv-vært

Det var som praktikanten i ’Det nye Talkshow – med Anders Lund Madsen’, at han brød igennem. Men Thomas Skov Gaardsvig har ikke brug for praktik længere. Tværtimod har han på få etableret som en af de mest erfarne, driftssikre og sjove tv-værter.

Han har også haft flere af sine egne programmer som Thomas Skovs Bilprogram og Thomas Skovs Sportsprogram.

Men han er ikke kun sjov på tv. I længere tid har han været fast klummeskribent her på euroman.dk, hvor han  især har beskrevet, hvordan det er at blive far.


vis
mere

Thomas Skov Gershøj Gaardsvig (født 29. april 1986 i Sdr. Felding). Han slog igennem på tv i forskellige programmer især på DR, men har i dag sin egen blog og har også lavet podcast. 

Thomas Skov Gaardsvigs blog

Der er få som Thomas Skov Gaardsvig, der kan få klemt grin ud af dagligdagens rutiner. Hvad enten han er Silvan, til modeuge eller blot prøver at være mere cool, end han egentlig er.
Den evne har heldigvis givet os i en række klumme, han har skrevet for euroman.dk. Her kan du læse

Om at være far

Men han kan også mere end det hurtige grin. Især rollen som far har han reflekteret grundigt over, og igen har han et godt blik for de spøjse episoder, man kan komme ud for. Hvad enten man er fanget i et fly med et grædende spædban, eller bare det livsomvæltende i at blive far, som han fint beskriver i klummen ”Jeg er ikke blevet sindssyg. Jeg er bare blevet far.

Desværre mistede han også selv sin far for nylig. Og det har han lavet en podcast om, som skal fungere som en påmindelse om, at vi skal huske at tage os af de nærmeste, inden de er væk. Det kan du læse mere om her.

Gift med Emilie Gershøj Bruhn 

Thomas Skov Gaardsvig er født 29. april 1986 i Sdr. Felding. Han er gift med Emilie Gershøj Bruhn, og de har to børn, Ellen og Otto. Emilie Gershøj Bruhn har også været på DR, men er i dag selvstændig blogger, og hun skriver også bøger.

Ud over diverse tv-programme, klummer og arbejde på de sociale medier laver Thomas Skov Gaardsvig også foredrag rundt om i landet. Og man kan booke ham her.

 

 

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Jylland, Far, Danske serier, Frisurer til mænd og Sociale medier