Annonce
  • Verdens bedste køkkenchefer bytter køkken, råvarer - og liv
    Artikler | 22. april | Af: Peter Nicolai Gudme Christensen

    Verdens bedste køkkenchefer bytter køkken, råvarer - og liv

    Paul Cunningham og René Redzepi er blandt de 37 stjernekokke.

  • Det bæredygtige køkken

    Det bæredygtige køkken

    Stop madspild og bæredygtighed er kommet på menuen de sidste par år, men hvor miljøvenlig er du egentlig selv hjemme i dit eget køkken? Tjek dit køkken, dine indkøbsvaner og måden, du laver mad på, og se, om du er i takt med tiden.

  • 7 pastasaucer under 50 kroner
    Artikler | 10. april | Af: Peter Nicolai Gudme Christensen

    7 pastasaucer under 50 kroner

    Det behøver ikke at være dyrere.

  • Winemakers dinner på Restaurant Mêlée

    Winemakers dinner på Restaurant Mêlée

    Mød Dénis Marchand fra Domaine Marchand Frères i Gevry Chambertin i Bourgogne og smag seks af hans vine.

  • Nyt gastro på gaden
    Artikler | 09. april | Af: Redaktionen | Nyt gastro på gaden

    Nyt gastro på gaden

    I dag lander gastros april-nummer i butikkerne, og her løfter vi sløret for lidt af indholdet...

  • Det skal du drikke i påsken...
    Artikler | 27. marts | Af: Redaktionen

    Det skal du drikke i påsken...

    PÅSKE: I påsken skal du drikke snaps, påskebryg, pinot noir, champagne osv. Se med her...

  • Mineralitet findes ... eller gør det?
    Artikler | 23. marts | Af: René Langdahl Jørgensen

    Mineralitet findes ... eller gør det?

    Artiklen kunne også hedde 'På sporet af ordet, der ikke findes', for det gør det ikke. Ordet er opfundet af vinfolk, -anmeldere og -smagere i mangel af bedre, men det eferlades altid med rød understregning i Word-dokumentet, som tegn på stavefejl. Og spørgsmålet er om mineralitet overhovedet findes og kan bruges som udtryk for en bestemt smag! Ordet skal beskrive den der smag af kalk eller sten eller 'tørhed', som man finder i visse især sprøde, slanke og syrerige vine. gastro har sat sig for at kaste lys over emnet med hjælp fra kemien og mikrobiologien.

  • Vi shopper gode køkkenknive og tilbehør
    Artikler | 16. marts | Af: Jakob Herold

    Vi shopper gode køkkenknive og tilbehør

    Skal du starte din grejsamling i dag, så start med at købe dig en god kniv. Den gode køkkenkniv er et af de mest uundværlige værktøjer i enhver koks gastronomiske værktøjskasse. Og det hvad enten du er professionel michelinkok eller blot en madglad amatør.

  • Helt nuts med Nutella
    Artikler | 13. marts | Af: Jesper Storgaard Jensen

    Helt nuts med Nutella

    Det er bare fire ting, der gør det. Sukker, kakaomasse, mælk og hasselnødder. Så er en verdenssucces hjemme. Det er Nutella, det handler om. Nutella er for længst blevet et globalt fænomen og en væsentlig medvirken til Ferrero-familiens umådelige rigdom. Men hvordan begyndte det egentlig med den bløde brune masse, som alle i verden kender på linje med Coca-Cola (næsten)? Og hvordan i dag, 50 år efter?

  • Guide: 3 x kaffe i Århus
    Artikler | 11. marts | Af: Rasmus Palsgård

    Guide: 3 x kaffe i Århus

    Tiden, hvor kaffeentusiaster kunne stilles tilfredse med et udvalg af espressobaserede kaffer, er forbi. I dag skal udvalget være større med også lyse ristninger og mere elegante bryggemetoder, og desuden skal bønnerne gerne kunne spores tilbage til kaffebonden. Her står Århus ikke tilbage – vi har taget et par kopper på tre gode kaffebarer i Smilets By.

Annonce
Månedens magasin
Månedens magasin
Smugkig i magasinet
Køb abonnement

Sidste nyt

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce