Thorsten Schmidt

Portræt af én af nordsøkøkkenets fædre: "Det at møde Noma gav mig en fandeme-ja-følelse af, at jeg ikke var den eneste, som havde en mavefornemmelse omkring noget regionalt"

Sådan skal den tømmes: 10 tips til russisk vodkakultur

Fjæsing

Fiskehandlerens favorit: Sådan laver du fjæsing med fyldig sauce på syltet gulerod, perleløg, æble og sidste års grønne jordbær

Kæmpe Eskimo

Opskrift: Sådan laver du Kæmpe Eskimo Deluxe á la Christianshøjkroen

Kaviar

Sort som guld: Sådan spiser du kaviar til oksetartar og blinis

Her er det bedste tømmermandsmad på årets Roskilde Festival

Vinekspert anbefaler otte rosévine til alle (sommer)lejligheder

For eller imod: Grillsæson

Shakshuka: Sådan laver du den lækre, israelske æggeret

Månedens restaurant: Topgastronomi til forbløffende få penge på Christianshøjkroen

Opskrift: Klubfavoritten Belvedere vil lave sommerens drink

Eric er Michelin-kok og fra Tingbjerg: ”Jeg tænker stadig over hvordan fanden jeg endte her”

vis
mere