Zlatan Ibrahimovic er kendt for sin enorme målnæse og altid store selvtillid, der jævnligt får internettet til at sprutte af grin. Og med skiftet til den amerikanske klub LA Galaxy kunne man næsten forudse, at der måtte ske noget dramatisk.

For at offentliggøre skiftet til klubben, der over fem år kastede små 1,5 milliarder kroner af sig til David Beckham, købte han en helsides annonce i den Pulitzer-vindende avis LA Times. Det blev en næsten tom side i bedste Zlatan-stil med ordene: ”Dear los Angeles, You’re welcome.”

Det er ikke kun David Beckham og Zlatan Ibrahimovic, der har søgt mod den middelmådige vestkystklub. I LA Galaxy kommer svenskeren til at spille med den tidligere Arsenal og Chelsea forsvarer Ashley Cole og angriberen Giovani dos Santos, der aldrig slog igennem i hverken Tottenham eller Barcelona.

For at finde ud af om den landsholdspensionerede Zlatan Ibrahimovic har flere overraskelser klar i forbindelse med skiftet, må vi bare vente og se. Men mon ikke, at han finder på en måde at gøre opmærksom på sig selv op mod VM i Rusland. I november skabte han kontroverser efter Sverige kvalificerede sig, fordi han tweetede: ”We are Zweden,” selvom han ikke havde spillet en eneste kamp i kvalifikationen.

LÆS OGSÅ: Bendtners tre trodsige trøjeskift: ”Sommetider må man prikke til systemet for at få det til at virke"

LÆS OGSÅ: Drux og Flam fra ’Sat Af’: ”Vi møder spillerne i øjenhøjde, mens mange andre journalister forsøger at udstille dem"

LÆS OGSÅ: EM i bowling for U18: Så pudser vi kuglen