search
Bliv Abonnent
Log ind
search
Mode
Kultur
Gastro
Sport
Livsstil
Podcast
Kontakt
profile
Vi fandt desværre ikke nogle resultater.
Velkommen tilbage
Ikke medlem endnu
E-mailadresse
Indtast korrekt e-mail
error
Password
Indtast password
error
Ugyldigt login! Prøv venligst igen.
Log ind
Glemt adgangskode
Er du abonnent på Euroman-magasinet?
Opret dig gratis her
Bliv Abonnent
Log ind
Mode
Ure
Jakkesæt
Tendenser
Skæg
Frisurer til mænd
Kultur
Podcast
Film
Serier
Musik
Gadgets
Gastro
Drinks
Cocktail
Opskrifter
Restauranter i København
Restauranter i Aarhus
Sport
Fodbold
Cykling
Formel 1
Håndbold
E-sport
Livsstil
Interview
Portræt
Rejser
Sundhed
Træning
Karriere
arrow right
Samfund
arrow right
Humor
arrow right
Design
arrow right
Teknik
arrow right
Motor
arrow right
Emner
arrow right
Om
arrow right
Kontakt
arrow right
Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage
Spiritus
RELATEREDE EMNER
Musik
Øl
Vin
Kaffe
Gastronomi
Cocktail
Festival
Gin
Gastro
En af Københavns bedste gløgg får du på dette hotel: ”Opskriften er forfinet ned til mindste detalje”
Hotel Sanders’ cocktailbar Tata serverer en af de bedste gløgg, du kan finde i København. Den har vi fået deres barchef Isak Pais til at løfte noget af sløret for – og så fortæller han også om hans visioner for…
Livsstil
Redaktionens favoritter: Fire ting, vi bruger vores penge på i december
Her er fire ting, redaktionen ønsker sig eller lige har erhvervet sig. Bliv endelig inspireret.
Gastro
Derfor skal du have en flaske Anholt Gin stående i hjemmebaren
Månedens flaske er en helt speciel gin fra Anholt, fordi man netop der besluttede at lave en dansk produceret gin, der smager så godt, at man næppe vil blande den op.
Gastro
Gitte og Jes har lavet Danmarks bedste whisky: "Det er heldigt, at vi ikke gik hen og vandt verdens bedste whisky. For så havde vi jo ikke mere at lave"
Hvis du vil have fingrene i den, skal du være hurtig – der er kun lavet 488 styks.
Gastro
Hvad sker der, når et par Noma-folk beslutter sig for at slå sig på flasken og lave spiritus i stedet for mad?
Intet bliver gjort efter bogen, alle regler er ophævet, og kreativiteten får frit spil i Empiricals jagt på den eneste ene: den gode smag. Vi besøger Lars Williams og Mark Emil Hermansen i deres Georg Gearløs-a…
Gastro
Lakrids by Bülow lancerer likør for at få fat i manden
For første gang i lakridsvirksomhedens levetid bevæger LAKRIDS BY BÜLOW sig uden for konfekturekategorien med den økologiske lakridslikør FORTIFIED LIQUORICE: "Selv om lakrids føles maskulint, er det primært kv…
Gastro
Livets vand: Her er alt, du skal vide om cognac
Her er ni ting, du skal vide om cognac – den franske spiritus, som kun må destilleres af særlige druer fra Champagne-regionen, som lagres i op til flere hundrede år, og som meget vel kan blive det næste, vi all…
mere om
Spiritus
ANNONCE
Suveræn smag og lokale råvarer: 9 danske spiritus-brands, du skal kende
Gin, whisky eller vodka? Det hele og mere til finder du hos de små spiritusproducenter rundt i landet, og udover at det er fedt at købe lokalt, er kvaliteten også helt i top. Her er ni eminente af slagsen, du m…
ANNONCE
Snapse-guide: 4 små skarpe der får julen til at smage af mere
Snaps er fast inventar til decembers mange sammenkomster, og markedet byder efterhånden på et stærkt udvalg af spændende varianter, du kan vælge imellem. Vi har samlet 4 flasker, der fortjener en plads på årets…
ANNONCE
Høj kvalitet fra danske destillerier
Dansk spiritus har gennem flere år modtaget adskillige priser både nationalt og internationalt. Inspireret af vores natur har de danske destillerier produceret høj kvalitet indenfor både whisky, gin og vodka.
Gastro
Sådan laver du din egen absint
Absint har længe haft et dårligt rygte, der inkluderer hallucinationer, blindhed og svære abstinenser. Men nu er absinten tilbage og bliver stadig mere populær, og det er faktisk nemt at lave selv.
Gastro
Sådan blev absinten populær igen
Bare man nævner ordet absint, dannes der let indre billeder af belle époque i det gamle Paris. Denne potente spiritus havde en ligefrem magisk dragning på kunstnere på trods af sit dårlige rygte, der inkluderer…
Kultur
Ginkongen Henrik Hammer plukker sine ingredienser i Frederiksberg Have
Henrik Hammer har skabt sig et ginimperium på uortodokse ingredienser, blandt andet håndplukkede lavendel og agern fra Frederiksberg Have. Han har lavet flere gins, der er blevet kåret som verdens bedste i dere…
Gastro
Svensk vodkabrand lancerer rosévodka
Vi er blevet så glade for rosévin, at andre former for alkoholiske drikke nu også skal smage af det.
Gastro
Den ultimative guide til vodka: De bedste drinks, cocktails og flasker
Vodka har en næsten mytisk status i spiritussens verden. Russerne sværger ved det, bartendere kan ikke undvære det, og så findes vodka i så mange varianter, at det kan være svært at følge med. Det kan drikkes r…
Gastro
Sådan laver du de bedste drinks med gin
I de seneste år har gin som spiritus oplevet en mindre renæssance, og vi vælger ikke længere den første og den bedste i supermarkedet. Vi eksperimenter, vi prøver og vi drikker, til vi finder vores foretrukne g…
Gastro
Julen er kommet: Jack Daniel’s lancerer kanelwhiskey
Hvis du har svært ved at komme rigtigt i julestemning, så prøv med et kanelshot fra Jack Daniel’s til næste fest.
vis
mere
Se, hvad vi ellers skriver om:
Musik
,
Øl
,
Vin
,
Kaffe
,
Gastronomi
,
Cocktail
,
Festival
og
Gin