Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Instagram: Det sociale medie bygget op af billeder

Det er med over 600 millioner brugere om måneden, at Instagram manifesterer sig som et af de største sociale medier globalt set. På trods af, at der er delte meninger om Instagram og dens altoverskyggende ’like’ og’follow’-funktioner, så er det indiskutabelt, at app’en er ekstremt populær. Der er alle de rige børn, som flasher deres mange penge, cool-kids, som viser deres garderobe frem og dem, som har mange følgere, fordi de giver et indblik i en ekstravagant livsstil. Her får du et indblik i Instagrams visuelle verden og alle de måder, app’en kan bruges på.

Læs alle Euromans artikler om Instagram


vis
mere

Instagram fra den spæde start

Det var tilbage i oktober 2010, at Instagram officielt blev lanceret som app i App Store. Navnet er en sammentrækning af ’instant camera’ og ’telegram’, og meningen med app’en var altså allerede dengang, at skabe et socialt medie, hvor folk kunne poste fotos med en kort, forklarende tekst. I Instagrams første leveår var det udelukkende IPhone-brugere, som havde adgang til det sociale medie, men i 2012 kom Android-brugere med på det allerede trendende fotodelingsforum. Der gik ikke mange måneder, før Facebook i august 2012 købte Instagram for 1 milliard amerikanske dollar.
Det nu Facebook-ejede sociale medie er et af verdens største. Det er stedet, hvor vi snager i fodboldspilleres privatliv, hvor skøre trends opstår, og hvor kendte uvidende udstiller sig selv.

Dem skal du følge på Instagram

Det kommer selvfølgelig helt an på, hvad der inspirerer dig, men det skader aldrig med lidt mode i feed’et, som kan give en idé om, hvordan næste års trends ser ud. Her er i hvert fald 22 bud på mænd med god stil på hver deres måde. Hvis du tilfældigvis er mere til humor end mode, er der heldigvis også et bredt udvalg af Instagram-profiler, der passer dig. Her er 11 af de sjoveste. Det kunne også være, at du er med på Instagram-bølgen for at følge kendtes liv, navnlig supermodellernes, så frygt ej. Dem er der også masser af.