I Japan læser man baglæns – MMA-fighteren Conor McGregor læser derimod på hovedet. Eller så er han tydeligvis ikke vant til at læse avisen.

For der er noget helt galt med det billede, som kampsport-stjernen har lagt op på sin populære Instagram-profil med 8,9 millioner følgere, hvor han sidder i sit private fly og lader som om, han læser avisen.

Wearing my Pj's on the P.J #GoalTicked @jetsmarter

Et billede slået op af Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) den

Ved første øjekast ser alt perfekt ud. McGregor sidder afslappet med benene over kors. Gulduret er på. Solbrillerne ligeledes. Han ser ret smart ud.

Men kigger man nærmere på avisen, han holder, afsløres det, at MMA-fighteren vist ikke er den store læsehest.

Han holder nemlig avisen på hovedet.

Er det en joke? Eller bare en svipser? 

Det diskuteres hyppigt af alle hans mange følgere. Nogle mener, at der er en mening med galskaben. For måske er McGregor i færd med at løse en af opgaverne i avisen, hvis rigtige svar altid afsløres på hovedet på næste side.

Eller så er det måske, fordi han har så meget at se til i øjeblikket. 

Udover at han snart bliver far, forsøger han sig også som skuespiller for tiden. Han har nemlig fået en rolle i den kommende sæson af HBO-succesen Game of Thrones.

Det er ikke første gang, at McGregor har skabt debat på Instagram. I sidste måned lagde han et billede op, hvor han klippede en 18-årig fan ud af fotoet.