For mange fodbold-afhængige er sommeren en bittersød tid. Vi elsker softice, strand og sommervejr ligeså meget som alle andre, men vi har på den anden side kraftige abstinenser efter kvalitetsbold.

En smerte, der til dels kan dulmes med saftige transfer-rygter, der kan få en til at drømme om en nye stor sæson.

Men hvad laver dine yndlingsspillere egentlig i denne tid. Med deres astronomiske lønninger er der ingen grænser for, hvor de kan tage hen i deres ferie (selv om de færreste formentlig tager på festivaler eller andre steder for at drikke sig ned).

Vi har gennemtrawlet Instagram og kan her bringe et par feriehilsner fra stjerner som Messi, Ronaldo og Pogba.

Messi

Troldmanden over dem alle (også når det gælder udfyldelse af selvangivelsen) Lionel Messi er i øjeblikket på Ibizia med sine gode venner Fabregas fra Chelsea og holdkammaraten Luiz Suarez. Her ses han dog med kæreste Antonella Roccuzzo.

Luis Suarez

Han er berygtet efter et par vampyr-episoder på banen, men I fritiden er han en hyggelig familiefar og en hyggelig ven.

En af de fodboldspillere, der er allermest aktiv på Instagram er Liverpools brasilianer Firminho. For nylig blev han gift i hjemlandet, og her inviterede han også flere holdkammerater som Lucas og Coutinho med til festen. Man kan håbe, at brylluppet kan være med til at lægge en lille dæmper på festdyret Firminho, der i julen blev taget for spritkørsel. Her ses han sammen med sin hustru Larissa Peereira.
 

Neymar Jr.

Den fantastiske Barcelona-spiller er taget til USA for at slappe af, hvilket blandt andet har budt på en del byture. Her er han i Las Vegas.
 

Ronaldo

Han har haft af de allermest succesrige sæsoner i karrieren, men alligevel har Ronaldo ikke ligget på den lade side i ferien. Angiveligt skulle han være blevet far til tvillinger gennem en rugemor, men det har han ikke selv bekræftet. Her ses han med sin søn Junior, der er seks år, og han har også lige givet os et billede, hvor man får lov til at nyde 'udsigten'.

Pogba

Verdens dyreste fodboldspillere har valgt badeferien fra og er i stedet taget til Kina, hvor han blandt andet har hængt ud med hans tidligere holdkammarat Carlos Tevez

Mesut Özil 

Mens især de engelske aviser har travlt med at skrive om, at han måske er på vej væk fra Arsenal, hygger han selv i Malibu og tager det helt roligt.

Juan Mata  

Den elegante spanier har valgt at tage nordpå til vores islandske venner, hvor han har givet sig tid til at skyde nogle gode billeder af den flotte ø.

Thiago Silva

Ligesom Neymar er Paris Saint-Germains stærke midterforsvarer I Las Vegas.

Patrice Evra

En af de mest interessante spillere at følge på Instagram er Patrice Evra, der gavmildt deler ud af sin dagligdag gennem små videoer. Her glæder han sig over ferien. God ferie til ham og alle andre!