Vi mænd går op i tøj og stil som aldrig før, og Instagram er blevet stedet, hvor man søger hen for at blive inspireret.

Har du brug for lidt inspiration, bør du helt sikkert tjekke disse 22 velklædte mænd og deres Instagram-profil ud. Her er en god blanding af verdens største og mest fulgte stilikoner og lokale danske mænd, der viser mindst lige så god stil frem, selv om de ikke har helt så mange følgere. 

Nick Wooster

55-årige Nick Wooster er et af tidens største street style-ikoner. Han har igennem de sidste mange år arbejdet som brandkonsulent for både store tøjkæder og brands som Thom Browne, Ralph Lauren og Calvin Klein. Wooster er kendt for sine jakkesæt i alternative silhuetter og mange tatoveringer. Og så er han ikke bange for farverige sko og avantgarde-frakker. 

Motofumi ’Poggy’ Kogi

Japaneren er kreativ chef hos den store og anerkendte japanske tøjkæde United Arrows and Son, der har 180 butikker rundt om i Japan. Han elsker store hatte og andre specielle hovedbeklædninger, og så dyrker han jakkesæt i alle mulige versioner. 

Martin The Meat

Martin var med til at starte modebloggen The Meat, ellers holder han sin identitet hemmelig på Instagram, hvor han aldrig viser sit ansigt, men i stedet har specialiseret sig i POV-fotos. Skandinavisk mode og design er i højsædet, og stilen er meget enkel. 

A photo posted by Adam Gallagher (@iamgalla) on

Adam Gallagher

Adam Gallagher er med over 1,8 millioner følgere en af de mest populære herremodebloggere på Instragram. Hans billeder er utroligt flotte. Forvent natur, arkitektur og masser af personlig stil. 

Frederik Risvik

Den unge norske blogger er på vej til at blive et Instagram-fænomen med hans meget enkle skandinaviske stil. Han er desuden god til at lave opstillinger af forskelligt og lækkert design, hvilket er endnu tydeligere på hans anden profil ’On my Eames’. 

Frederik Lentz Andersen

Euromans moderedaktør har fået opbygget en solid følgerskare på baggrund af sine billeder af personlig stil, spændende personligheder og smukke naturfotografier. 

Matthew Zorpas

Matthew er konsulent for forskellige kreative virksomheder, og så er han grundlægger af herrestilsbloggen ’The Gentleman Blogger’, hvilket tydeligt kan ses på hans velklædte stil. 

Johannes Huebl

Den 38-årige model lever livet på første klasse, og fremviser på dygtig vis en elegant og luksuriøs garderobe. 

Mikkel Gregers Jensen

Den danske model blev kåret til Danmarks bedst klædte mand af Euroman i 2015. Hans stil er enkel, typisk med T-shirt, hættetrøje og læderjakke. 

Dany Dos Santos

Den franske designer er den ene halvdel af det nye mærke Drole de Monsieur, der i øjeblikket stormer frem i modeverdenen med sloganet: ’Not from Paris madame’. Dany er et godt eksempel på, hvordan man udfolder den baggy stil, der er populær for tiden, og samtidig holder det minimalistisk. 

Alessandro Squarzi

Den ældre herre samler på vintagedesign. På hans profil vil du møde alt fra en fed camouflage-skjorte og lækre jakkesæt til en gammel velholdt Porsche. 

Alexander Gram

Alexander Gram er manden bag modebloggen Preppy Beast, der i 2014 blev kåret til Danmarks bedste herreblog. Han er også den ene partner i slips- og accessoires-mærket An Ivy Copenhagen. Han forener de seneste modetendenser med en mere klassisk og preppy herrestil. 

Jonathan Daniel Pryce

Han er ikke selv et kendt stilikon, men har taget prisvindende billeder af andre mænd med god stil. Han bor i London, men er god til at besøge resten af verden også. Og så har han arbejdet sammen med så anerkendte institutioner som Vogue, GQ og Net a Porter.

A photo posted by @justinoshea on

Justin O' Shea

Han er efterhånden blevet en af de mest fotograferede personer under verdens største modeuger. Hans stil er altid knivskarp med jakkesæt og slips. Derudover er han desuden kendt for sine oprullede ærmer, der viser en masse tatoveringer. Til daglig er han kreativ chef for modebrandet Brioni. 

Simon N Ndjock 

Den parisiske modeblogger kombinerer på fornemste vis klassisk herrestil med high-end mode og især streetwear. Han er desuden god til at præsentere nye mærker, og så er han vild med de nyeste adidas-sneakers. 

Lucky Blue Smith

Det 17-årige stilikon blev allerede opdaget som model, da han var 10 år. Karrieren begyndte for alvor som 12-årig, og nu er han også en lovende skuespiller. På trods af sin unge alder formår han at vise masser af klassisk herrestil frem. Da GQ senest kårede deres mest velklædte mænd i verden, var han på forsiden af magasinet. 

Svante N 

Den aldrende svensker Svante N. beviser med sin Instagram-profil, at god stil langt fra er for ungdommen. Med et langt liv bag sig ved han hvad, der betyder noget for ham, og hvor vigtigt godt håndværk er. Hans store passion for arbejdstøj kommer tydeligt frem på profilen.   

A photo posted by Virgil Nicholas (@virgthebird) on

Virgil Nicholas

Virgil var med til at starte den kommercielle succes Les Deux, han har lavet PR for et hav af etablerede mærker og har startet modebloggen ’Greyslacks’. Hans profil er en god blanding af fede sneakers, klassisk arbejdstøj og nye tendenser. Og så fremviser han også en solid bunke dansk design til inspiration i hjemmet. 

A photo posted by Loïc Joachim (@loicjoachim) on

Loic Joachim (Swan Joachim)

Endnu et parisk stilikon, der forener det klassiske med streetwear og perfektionerer det baggy udtryk. Udover at inspirere andre med sin stil på Instagram har han sammen med sin tvillingebror, der har en ligeså attraktiv profil, startet mærket Lownn, som er en forlængelse af brødrenes personlige stil. 

A photo posted by Tinie Tempah (@tiniegram) on

Tinie Tempah 

Briten blev oprindeligt kendt for sin rapmusik, men med tiden blev han mere kendt for sin gode stil og inspirerende Instragram-profil (han er faktisk aktuel med nummeret ’Girls Like’).  Han er god til at blande noget meget flamboyant med det mere enkle.  

A photo posted by matthew foley (@mjfiii) on

Matthew Foley

Matthew Foley arbejder for Thom Browne og er kendt for at vise fulde outfit frem fra det populære mærkes kollektioner. Derudover er han en af den anerkendte street style-fotograf 'Bleumodes' yndlingsofre på gaden. 

Thomas Frydenlund 

Danske Thomas Frydenlund viser dagligt god inspiration til en meget tidstypisk garderobe med lækre sneakers og masser af dansk mode. Han var sælger hos Bruuns Bazaar inden modehuset måtte gå konkurs, hvilket har givet ham et godt afsæt i modebranchen.  

LÆS OGSÅ: 19 personer du bør følge på Snapchat

LÆS OGSÅ: Danmarks største designtalent forlod drømmejob i Paris, nu er han på vej mod toppen med sit eget mærke

LÆS OGSÅ: 9 tendenser du bør kende denne sommer