Sponsoreret af Klosterhedens Vildt, DYRBAR, Kødudsalg.dk, Økogårdene Skjern Enge, Slagter Zangenberg, Kødhuset.dk

Det er vildtklosterhedens.jpg

Klosterhedens Vildt fokuserer, som navnet kraftigt antyder, på fritlevende vildt, der lever af naturens eget spisekammer. Det har ikke kun betydning for dyrenes velfærd og bæredygtighed, men også kødet, der bliver mere mørt og smagfuldt.

Du kan næsten sige dig selv det, men kød af dansk, fritlevende vildt er ikke en del af konventionel produktion, så kødet fås også kun i begrænsede mængder, så der er sikret en fortsat balance i den danske naturs vildtbestand og -produktion.

De leverer i hele Danmark, inklusive brofaste øer, og der er gratis fragt ved køb over 500 kroner.

Når nørder mødesDYRBAR_billede.jpg

Hos DYRBAR, der hører under Danish Crowns særlige slagteriafdeling Guldrummet, nørder de kød som få. Her handler det om at skabe kød af særlig karakter ved hele tiden at være innovative og tænke nyt.

Og hvordan gør man så det? Man laver et mødested, nærmere bestemt DYRBARS køkken, for gastronomiske ildsjæle, dygtige slagtere og folk med smagsløgene i orden. Og i sidste ende skulle der gerne komme kød ud til den kvalitetsbevidste kunde, den passionerede foodie, der går den ekstra mil for at anskaffe sig kød af en anden kvalitet.

Lidt mere end BARE kødkødudsalg.jpg

Kødudsalg.dk er en hybridbutik. En webshop med fuldt online sortiment af kvalitetskød, fjerkræ, fisk, pålæg og specialiteter. Udover webshoppen er der også en butik i Køge, hvor du møder Slagter Henrik som din sparringspartner. Han deler sin køderfaring fra mere end 35 år i branchen.

I butikken er der altid et bredt udvalg af lækre varer. Hvad vi ikke har i butikken, kan altid bestilles på webshop og herefter leveres, ofte fra dag til dag.

Vil du have mere end bare en webshop, så besøg Kødudsalg.dk – her får du kvalitets varer og god gammeldags betjening.

Grønt græs gør gris gladSkjern Enge_billede.png

Med landmanden Erling Bonde og slagteren Lars i spidsen arbejder de på det familiedrevne foretagende Økogårdene Skjern Enge for altid at give en oplevelsesrig tur gennem smagen af økologisk dansk kød, der hæver sig markant over det gængse kød, som man kender fra kølemontren. Her går dyrene på græs hele sommersæsonen, fra begyndelsen af maj til sidst i oktober, hvilket kan smages på de langsomt voksende Black Angus-kødkvæg og St. Gaasdal-grise.

Du kan få leveret økologisk kød – fra Tomahawk-steaks til porchetta – direkte fra gården til dit eget spisebord, og det vil du nok ikke blive ked af, hvis vi skal gætte.

Go’ pøls!zangenberg_plse5-bacon_og_bbq_2.jpg

Hos Slagter Zangenberg arbejder de altid på at gøre dit kødindkøb til noget helt specielt. På webshoppen finder du slagtervarer, som bygger på de bedste håndværkstraditioner, og det hele produceres fra butikken i Vordingborg.

Det skorter ikke på hverken kvantitet eller kvalitet i sortimentet, som inkluderer ting såsom Wagyu-bøffer, krogmodnet kød, klassiske udskæringer og gourmetpølser, som produceres i et væld af smagskombinationer i Slagter Zangenbergs eget pølsemageri (hvis du tør, skal du forsøge dig med deres Dødens pølse).

Direkte til dørenkoedhuset_ac5i6852-edit.png

Kødhuset.dk, hvis bagmænd har over 30 års erfaring i slagterbranchen og derfor kender deres håndværk, prøver virkelig at gøre det nemt for dig.

Her kan du bestille kød direkte til døren fire gange om ugen, og udvalget er ikke at kimse ad. Der er nemlig et væld af udskæringer, som du ikke normalt finder i supermarkedet. Sortimentet består af 90 procent dansk kød, og det skyldes, at man hos Kødhuset.dk hylder dansk kødkvæg og ønsker at vise den kvalitet, som dansk kød kan have.