Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Dating: Den indviklede proces, som kan føre til lykke i flere former

Vi ved alle sammen, at den indledende datingproces er et ulogisk spil, primært bestående af komplikationer og akavethed, som skal overstås, før det bliver rigtig godt. Det er en universel sandhed, lige meget hvilken datingplatform du bruger. 

Men frygt ikke. Vi guider dig grundigt gennem al den viden, du skal bruge for at score, både i onlinechatten og i virkelighedens verden.

Læs alle Euromans artikler om dating her


vis
mere

Du kan finde alt lige fra ægte kærlighed til uforpligtende selskab i weekendnætterne, hvis du kaster dig ud i datinglivets mystiske verden. Måske anser du allerede dig selv som en ekspert, når det kommer til at charmere det modsatte køn, måske føler du dig helt på bar bund. Uanset hvad, er der altid noget nyt at lære, som kan forbedre dit scoregame, selvom du endnu ikke er klar over det.

Det er en hel videnskab at lære at bruge de rigtige emojis i beskederne til din flirt, ligesom det kræver fuld koncentration at skrive den helt perfekt nænsomme sms til daten, du vil droppe. Forstår du, hvorfor pigerne ikke svarer tilbage på din Tinder-besked, og ved du, hvordan du kan optimere din tilstedeværelse på selvsamme medie? Selv hvis du er virkelighedens Don Juan, som har succes med gøre kvinderne bløde i knæene med dit charmerende smil, kan du altid nyde godt af do’s og don’t’s til selve lagengymnastikken.

Vi ses i chatten

Det er tydeligt for enhver, at datinglivets vilkår har ændret sig. Flirteriet, som tidligere bestod i at byde de søde piger op til dans eller smile sødt og tilbyde sædet ved sin side i bussen, har i allerhøjeste grad udviklet sig. Digitaliseringen af datingprocessen startede med vores prik til hinanden på Facebook, mens vi chattede med hinanden på online datingsider. I dag er store dele af datingkulturen komprimeret i apps på vores telefoner, som vi kan tilgå præcis, når vi vil. Det sker i højere og højere grad, at vores første møde finder sted på Tinder, Happn eller dating.dk og der dukker konstant nye, smarte datingplatforme op.

Tallene taler for sig selv. 2 ud af 5 danskere har prøvet kræfter med den virtuelle datingverden, og det er efterhånden ganske almindeligt, at Tinder indgår i historien om det første møde. Den pragmatiske effektivisering af datingprocessen med swipe-funktionen, som gør det muligt at gennemse mange potentielle partnere på kort tid, tiltaler os alle, og særligt den unge generation. Faktisk er 60% af alle online datere mellem 16 og 34 år, og langt størstedelen af dem sværger til Tinders online services.

De virtuelle veje til kærlighed, knald eller nærvær

  1. Tinder – Appen over alle datingapps, der kan lidt af det hele. Nogle vil nok påstå, at det hurtige knald dominerer, mens andre har held med at finde kærligheden i den lyserøde flamme.
  2. Happn – Fik du ikke snakket med den flotte kvinde, du så ved busstoppestedet? Tjek din Happn, før du ærgrer dig over, at du lod hende forsvinde.
  3. Dating.dk – Den største online datingportal. Til dig, der går systematisk til værks i din søgen på kærligheden, og som ikke har noget imod at betale lidt for den.
  4. Casualx – For dig, der i al simpelhed søger kærligheds- og komplikationsfri sex.
  5. Grindr – Til mænd? No worries. Grindr er LGBTQ-segmentets svar på Tinder. Swipe, chat, date.
Se, hvad vi ellers skriver om: Tinder, Sex, Facebook, Snapchat, Iværksætter, Apps, Tech, Porno, Fitness og Sociale medier