Hvis man går på Tinder med det ene formål at få sig et knald, kan man godt rende ind i forviklinger, hvis ens match forventer sig mere af situationen end bare en enkelt nat, eller hvor lang tid det nu tager.

Det mener i hvert fald stifterne af den nye app Casualx, der bliver lanceret i dag som et alternativ til verdens mest succesfulde dating-app.

Casualx tilbyder par og singler “engangsknald, bollevenskaber, udenomsægteskabelige affærer, swinging og alle andre former for seksuelle forhold uden forpligtelser eller følelser involveret.”

LÆS OGSÅ: Sådan mestrer du de bedste stødteknikker

Ligesom Tinder fungerer Casualx med swipes og matches, men appen har ydermere en såkaldt moments-funktion, der gør det muligt for brugerne at dele billeder og tanker med de andre brugere, elementer, der bliver synlige for alle på appen.

Aktiviteterne på Casualx er sandsynligvis noget, man ønsker at holde privat, så appen fungerer kun efter, at man har tastet sin personlige sikkerhedskode.

For at højne brugernes fysiske sikkerhed og komme falske profiler og billeder til livs, vil Casualx’ ansatte personligt overvåge og kontrollere alle profiler, der bliver oprettet, skriver Mashable.

 LÆS OGSÅ: Morten tjener penge på at give kvinder sex og selskab

 LÆS OGSÅ: Er Sverige verdens bedste Tinder-land?