Det er ikke nogen hemmelighed, at nogle har mere succes på Tinder end andre. Og er du en af dem, der febrilsk højre-swiper i ét væk uden et match i sigte, er der hjælp på vej. Men's Health  har nemlig interviewet Mike - en Tinder-bruger, der er en af de mest højre-swipede i hele New York ifølge tjenestens interne statistik. Og han giver et par gode råd til, hvordan du optimerer dit Tinder-game. 

Mikes råd spænder over alt fra den bedste icebreaker til den gode profiltekst. Nogle af rådene er rimelig velkendte - for eksempel at man ikke skal smide et gruppebillede op, så man i blinde må gætte sig til, hvis profil det er.

Alligevel er der uden tvivl nogle gode fifs at hente, når han guider til, hvordan du får den skarpeste profil, skriver de bedste beskeder og får den date, du ønsker. 

Din Tinder-profil

Da Mike først oprettede en profil på Tinder, havde han ikke nogen profiltekst - og det var ifølge ham selv en stor fejl. Det vigtigste er her at skrive noget, der lyder som dig, og at teksten virker tilgængelig, men samtidig er unik.

"Lige så snart jeg skrev en bio, der var sjov og legesyg og i min tone, begyndte jeg at få mange flere matches og dates," siger han til Men's Health.

Derudover skal man ifølge Mike huske på, at likes på Instagram ikke nødvendigvis er lig med matches på Tinder - og det vigtigste er, at man faktisk kan se dig ordentligt på billedet.

Ifølge statistik fra datingapp'en er der 14% større sandsynlighed for at blive højreswipet, hvis man smiler på sit billede, og 20% større chance, hvis man er vendt mod kameraet. Samtidig fraråder Mike, at man sætter gruppebilledet med alle sine venner fra den seneste druktur ind i sin profil, for, som han siger:

"Det her er ikke 'Find Holger', det er en datingapp."

Selvom du vil beskrive dig lidt som en træningsafhængig og rejselysten type, skal du ifølge Mike også lade være med at bruge de klassiske turist- og træningsbilleder på din profil. Det gælder om at skille sig ud og vise personlighed - og det gør du ikke ved at smide det samme tiger-selfie op som alle andre (hvilket også Tinder fraråder dig at gøre).

Når du har fået et match

Når du får et match, du faktisk synes er interessant, begynder det svære: Hvordan starter man samtalen? Flere icebreakers som 'hvad vejer en isbjørn?' er blevet skambrugt på tjenesten - men Mike har fundet en helt unik tilgang, som har høj succesrate, og som han bruger hver gang: Han sender en GIF af en hval med teksten 'whale hello there'. Det er corny, men det virker tilsyneladende.

Derudover fører det ingen steder hen at copypaste 'du er smuk' til samtlige brugere, man chatter med på Tinder. Ifølge Mike er det nemlig vigtigt at skrive en personlig og unik besked, når man skal føre samtalen videre fra GIF'en.

Hans råd er her, at man spørger ind til noget vedrørerende personens billeder eller profiltekst - og det kan man så bruge som afsæt til at starte en samtale. 'Whale hello there' er en udmærket og humoristisk indgangsvinkel til at starte samtalen - men uden at blive akkompagneret af en ordentlig samtaleåbner er den bare endnu en scorereplik.

Ifølge Mike er det også vigtigt at huske på, at folk ikke er på Tinder for at finde en penneven. Han råder derfor til, at man ikke dvæler for meget i samtalen og begynder at kede sig - og han spørger derfor efter en kvindes telefonnummer efter et par beskeder for at finde en dag, de kan mødes.

Den første date

Når han skal møde en Tinder-date for første gang, holder Mike sig altid - som i altid - til drinks. Det behøver ikke være en større druktur, men en fin middag på en femstjernet restaurant kan hurtigt blive lidt for formel. Derfor fungerer det oftest bedre at drikke en øl på den lokale bar, siger Mike. 

"Husk, at personen er i præcis samme båd som dig. Hvis du er nervøs eller sky, tænker hun garanteret det samme. Du gør det lettere for alle ved at have åben, kortfattet kommunikation."

Og Mikes sidste, men vigtigste råd er, at man ikke lader sig slå ud af én dårlig date. Han er selv på to til tre dates om ugen og er stadig single - men han fortæller, at Tinder har ført til en række positive oplevelser, der spænder over alt fra månedlange forhold til venskaber.

"Det handler om at skabe forbindelser og få relationer til andre mennesker. Jeg ser ikke dates (der ikke fører til mere, red.) som tabt tid eller spildte muligheder."

Det er jo også let nok at sige, hvis man er en af de mest højre-swipede mænd i New York.

LÆS OGSÅ: Hvis du nævner mad på din Tinder-profil, kan det give dig flere dates

LÆS OGSÅ: Træn dig til bedre lagengymnastik