Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

De rigtige emojis

Foto: Getty Images

De rigtige emojis

Auberginen eller ej? Brug de rigtige emojis og få svar fra kvinderne

Endelig kommer svaret på et af liverts store spørgsmål.

Virker det for tilbageholdende at sende abe-smiley'en med hænderne for øjnene, eller skal du bare gå lige til den og sende hende en aubergine-emoji, og håbe på at hun er med på legen?

Der er mange spørgsmål, der melder sig, i det virtuelle dating game, og når man endnu ikke har mødt sin flirt face to face, må man jo forsøge at udtrykke sig med de små emoji-ikoner, der allerede er installeret i de flestes smartphones. 

Men hvis du fortsat ønsker at din flirt rent faktisk svarer dig, så bør du nok være varsom med hvilke emojis, du sender af sted. 

Dating-appen 'Clover' har analyseret data fra sine 3 millioner brugere og har derfor kunne regne ud, hvilke emojis der oftest bliver svaret på - eller ej. 

Kvinderne svarer som oftest blandt andet på hjerteøjnene, djævleansigtet og tungen, mens du nok ikke skal sende den føromtalte aubergine-emoji eller en flexet biceps.

Hos mændene derimod, så svarer de som oftest på det grædende grin, to hjerter og et par kyssende læber, mens de helst ikke svarer på den smilende lort og en diamantring. 

Se hele infografikken fra Clover herunder. 


LÆS OGSÅ: De 39 bedste date-steder i København

LÆS OGSÅ: Ny dating-app matcher dig med folk, der hader de samme ting som dig

LÆS OGSÅ: Ny dating-teknik: 'Breadcrumbing' er det nye 'ghosting'