Annonse
Hop til hovedindhold
    • Livsstil
    • Kultur
    • Mode
    • Gastro
    • Mennesker
    • Samfund
    • Sport
    • Podcast
    • Opskrifter
    • Karriere
    • Motor
    • Emner
    • Om
    • Rejser
    • Kontakt
Site logo

Euroman er Danmarks eneste originale magasin for mænd. Magasinet er siden 1992 udkommet med grundig reportagejournalistik, interviews med mænd (og kvinder), der gør en forskel, og veloplagt vejvisning til alt det, du kan bruge din tid og opmærksomhed på. Vi sætter en ære i at finde og kuratere det bedste indenfor mode, design, restauranter, rejser og oplevelser, som gør den moderne mands liv lidt bedre at leve.

Køb abonnement
  • Eurowoman
  • RUM
  • RUM international
  • Boligliv
  • Gastro
  • Fit Living
  • Vores Børn
  • Alt for damerne
  • Hendes Verden
  • Hjemmet
  • Her og Nu
Digital
  • Alt.dk
  • Baby.dk
  • Flipp
  • Sponsoreret
Partnere
  • Jollyroom.dk
  • KitchenOne.dk
  • Med24.dk
  • Outnorth.dk
  • Roboteksperten.dk
  • Andlight.dk
Kontakt
  • Annoncering
  • Kontakt
  • Om redaktionen
  • Nyhedsbrev
  • Cookiepolitik
  • Privatlivspolitik

Story House Egmont A/S
Strødamvej 46
2100 København Ø
TLF: 70 20 31 00
CVR: 83131128

Company logo
Gå til forside. Logo, euroman.dk
  • Livsstil
  • Kultur
  • Mode
  • Gastro
  • Mennesker
  • Podcast
  • Kontakt
  • Bliv Abonnent
  • Log ind
  • Min konto
Annonse
Disse små, syrlige kager gør helt sikkert din januar lidt sødere

gastro

Disse små, syrlige kager gør helt sikkert din januar lidt sødere

Fire desserter, der med sikkerhed vil tilfredsstille dine nytårsgæster

gastro

Fire desserter, der med sikkerhed vil tilfredsstille dine nytårsgæster

En af Danmarks bedste rødgrød med fløde fås hos Restaurant Schønnemann, og vi har fået opskriften

gastro

En af Danmarks bedste rødgrød med fløde fås hos Restaurant Schønnemann, og vi har fået opskriften

Denne jordbærparfait er noget nær den perfekte sommerdessert

gastro

Denne jordbærparfait er noget nær den perfekte sommerdessert

Servér den ultimative forårsdessert med rabarber, lakrids-iscreme, hvid chokolade og hindbær

gastro

Servér den ultimative forårsdessert med rabarber, lakrids-iscreme, hvid chokolade og hindbær

Har du styr på det store påskefrokostbord? Her er de bedste opskrifter

gastro

Har du styr på det store påskefrokostbord? Her er de bedste opskrifter

Kultur, kunst og kaffe-klubben udvides: De rige sommerhusejeres favoritgård er rykket ind på Frederiksborg Slot

gastro

Kultur, kunst og kaffe-klubben udvides: De rige sommerhusejeres favoritgård er rykket ind på Frederiksborg Slot

De har ingen sociale medier, men der hviskes om et hemmeligt bageri, der laver bedre kardemommesnurrer end Juno

gastro

De har ingen sociale medier, men der hviskes om et hemmeligt bageri, der laver bedre kardemommesnurrer end Juno

300-kronerskringlen er ikke én krone for dyr

gastro

300-kronerskringlen er ikke én krone for dyr

Sådan laver den VM-vindende dessertkok sin citroncreme

gastro

Sådan laver den VM-vindende dessertkok sin citroncreme

Annonse
Æblecrumblekage med pekannødder og rosmarinkaramel

gastro

Æblecrumblekage med pekannødder og rosmarinkaramel

Her får du de bedste gammeldags isvafler i Danmark

sommeravisen

Her får du de bedste gammeldags isvafler i Danmark

Opskrift: Roulade med abrikoskompot og mandelflødeskum

gastro

Opskrift: Roulade med abrikoskompot og mandelflødeskum

Sveskelagkage med creme og makroner

gastro

Sveskelagkage med creme og makroner

”Det er uvidenhed ikke at ville spise is om vinteren”

gastro

”Det er uvidenhed ikke at ville spise is om vinteren”

Opskrift: Tærte med Fyrmester, Høost-creme og solbær a la Restaurant Hærværk

gastro

Opskrift: Tærte med Fyrmester, Høost-creme og solbær a la Restaurant Hærværk

Opskrift: Cheesecake-mousse med limoncello og blåbær

gastro

Opskrift: Cheesecake-mousse med limoncello og blåbær

Milton Abel: 'Jeg tror, at man som kok skal have en smule arrogance indkodet for at klare sig godt i branchen'

gastro

Milton Abel: "Jeg tror, at man som kok skal have en smule arrogance indkodet for at klare sig godt i branchen"

Opskrift: Sådan laver du Milton Abels Sundae-trifli

gastro

Opskrift: Sådan laver du Milton Abels Sundae-trifli

Opskrift: Abrikos-flaugnarde

gastro

Opskrift: Abrikos-flaugnarde

Opskrift: Affogato med nocciolata-is

gastro

Opskrift: Affogato med nocciolata-is

Opskrift: Rabarbermousse med blondekage

gastro

Opskrift: Rabarbermousse med blondekage

Annonse
Opskrift: Baked alaska med marcipan, kirsebær og vanilje

gastro

Opskrift: Baked alaska med marcipan, kirsebær og vanilje

Opskrift: Passionsfrugtsorbet med cremeux-fyldte mangoruller og mørk chokolademousse

gastro

Opskrift: Passionsfrugtsorbet med cremeux-fyldte mangoruller og mørk chokolademousse

Test: Må en is smage af rødgrød, mojito eller romkugle?

gastro

Test: Må en is smage af rødgrød, mojito eller romkugle?

Opskrift: Rom-marinerede jordbær med bagt marengs og créme chantilly

gastro

Opskrift: Rom-marinerede jordbær med bagt marengs og créme chantilly

Opskrift: Chokoladekonfekt med varme krydderier a la Beirut

gastro

Opskrift: Chokoladekonfekt med varme krydderier a la Beirut

Opskrift: Sådan laver du chokoladebrud med kokos, puffede hvedekerner og hindbærsorbet

gastro

Opskrift: Sådan laver du chokoladebrud med kokos, puffede hvedekerner og hindbærsorbet

Opskrift: Sådan laver du en sprød vandbakkelse som på Restaurant Kanalen

gastro

Opskrift: Sådan laver du en sprød vandbakkelse som på Restaurant Kanalen

Her får du de bedste is i Hovedstadsområdet

gastro

Her får du de bedste is i Hovedstadsområdet

Opskrift: De første jordbær og havremælkskoldskål

gastro

Opskrift: De første jordbær og havremælkskoldskål

På sporet af de tabte dessertvine

gastro

På sporet af de tabte dessertvine

Opskrift: Sådan laver du en enkel dessert med tonkacreme, hasselnød, knust chokolade

gastro

Opskrift: Sådan laver du en enkel dessert med tonkacreme, hasselnød, knust chokolade

Nem delemad: Sådan laver du chokolade-pandekage med is, nødder, granatæble og butterscotch

gastro

Nem delemad: Sådan laver du chokolade-pandekage med is, nødder, granatæble og butterscotch

Sådan laver du en moderne, gammeldags æblekage med æblesorbet, mascarponeskum og sprød kageflage

gastro

Sådan laver du en moderne, gammeldags æblekage med æblesorbet, mascarponeskum og sprød kageflage

Sådan laver du chokoladekage med pisket panna cotta, sødskærm og karamelliserede blommer og figner

gastro

Sådan laver du chokoladekage med pisket panna cotta, sødskærm og karamelliserede blommer og figner

Opskrift: Sådan laver du Kæmpe Eskimo Deluxe á la Christianshøjkroen

gastro

Opskrift: Sådan laver du Kæmpe Eskimo Deluxe á la Christianshøjkroen

Kan livet blive bedre: Ny ispind med Bourbon

gastro

Kan livet blive bedre: Ny ispind med Bourbon

Slik med procenter: Nu kan du få marshmallows med sprut i

gastro

Slik med procenter: Nu kan du få marshmallows med sprut i

10 sommerlige desserter

gastro

10 sommerlige desserter

Annonse
Fynsk brunsviger med solbær og iscreme af rå mælk

gastro

Fynsk brunsviger med solbær og iscreme af rå mælk

Chokoladehybenkage

gastro

Chokoladehybenkage

Citronmousse, tørret marengs med fennikel, hvid chokolade

gastro

Citronmousse, tørret marengs med fennikel, hvid chokolade

Granité af agurk, æble og dild med krondildsnaps og lime

gastro

Granité af agurk, æble og dild med krondildsnaps og lime

Geleret rabarbersaft, hvid chokoladecreme og lakridsolie

gastro

Geleret rabarbersaft, hvid chokoladecreme og lakridsolie

Fennikeliscreme med hirsegrød deluxe, knuste oreos og estragonessens

gastro

Fennikeliscreme med hirsegrød deluxe, knuste oreos og estragonessens

Kandiserede skorzonerrødder med nøddemousse, citrontimian og friterede risnudler

gastro

Kandiserede skorzonerrødder med nøddemousse, citrontimian og friterede risnudler

Græskarkerneis i krustader med græskarcreme og flødeskum

gastro

Græskarkerneis i krustader med græskarcreme og flødeskum

Sorbet af bladselleri og citronmelisse med mælkesifon

gastro

Sorbet af bladselleri og citronmelisse med mælkesifon

Rødbedesorbet med friskost og sirupskage

gastro

Rødbedesorbet med friskost og sirupskage

Site logo

Euroman er Danmarks eneste originale magasin for mænd. Magasinet er siden 1992 udkommet med grundig reportagejournalistik, interviews med mænd (og kvinder), der gør en forskel, og veloplagt vejvisning til alt det, du kan bruge din tid og opmærksomhed på. Vi sætter en ære i at finde og kuratere det bedste indenfor mode, design, restauranter, rejser og oplevelser, som gør den moderne mands liv lidt bedre at leve.

Køb abonnement
  • Eurowoman
  • RUM
  • RUM international
  • Boligliv
  • Gastro
  • Fit Living
  • Vores Børn
  • Alt for damerne
  • Hendes Verden
  • Hjemmet
  • Her og Nu
Digital
  • Alt.dk
  • Baby.dk
  • Flipp
  • Sponsoreret
Partnere
  • Jollyroom.dk
  • KitchenOne.dk
  • Med24.dk
  • Outnorth.dk
  • Roboteksperten.dk
  • Andlight.dk
Kontakt
  • Annoncering
  • Kontakt
  • Om redaktionen
  • Nyhedsbrev
  • Cookiepolitik
  • Privatlivspolitik

Story House Egmont A/S
Strødamvej 46
2100 København Ø
TLF: 70 20 31 00
CVR: 83131128

Company logo