Vil du gøre lidt ekstra ud af osteserveringen? Så skal du lave en fyldt camembert

Denne fyldte camembert passer både som snack til en aperitif eller som ostedessert sammen med et glas tør eller sød hvidvin.

Vil du gøre lidt ekstra ud af osteserveringen? Så skal du lave en fyldt camembert
Offentliggjort

Til 4-6 personer:

Ingredienser

  • 25 g tørrede abrikoser
  • 20 g tørrede tranebær
  • 25 g valnødder
  • 100 g mascarpone
  • 1 tsk. frisk citrontimian
  • 1 camembert

Fremgangsmåde

  1. Skær abrikoser i små tern, og halvér tranebærrene, hvis de er store. 
  2. Hak valnødderne groft. 
  3. Rør den tørrede frugt og valnødderne sammen med mascarpone og citrontimian.
  4. Flæk camemberten i midten. Smør mascarponefyldet på den nederste halvdel, og sørg for, at det kommer helt ud til kanten. Læg den øverste halvden ovenpå, og tryk let sammen på det. 
  5. Pak osten ind i ostepapir eller plastfolie, og lad den stå mindst 3 timer i køleskabet eller gerne natten over. 
  6. Servér med sprødt brød.