Det er tid til at aflyse alle aftaler, slukke for Paradise Hotel og sende kæresten ud af huset, så du kan få lidt læsero: Det nye Euroman er på gaden. Vi har igen overgået os selv og lavet et magasin, der er bedre end sidste måned.

Lige om lidt er Nicolas Winding-Refn aktuel med 'Only God Forgives', og hele verdens Mr. Pusher, Mr. Personlig Konkurs og Mr. Drive pryder selvfølgelig forsiden. Inde i magasinet kan du læse om den excentriske instruktør og hans eget manuskript for, hvordan interviewet med ham skulle foregå.

Over 32 sider tegner vi et portræt af Danmark vildeste bydel: Nørrebro. Mød pushere, demonstranter, streetkids, gadestemning, personlige fortællinger, buschauffører fra 5A, kebabsælgere, flyttemænd og gravere.

Læs også om fædre og sønner, Bradley Manning, en stofmisbruger, Kristian Thulesen Dahl, elektronisk musik, Rio de Janeiro, Pharfar, Hassan Preisler og Peter Lund Madsen. Og få det helt rigtige skud modevitaminer i den ultimative guide til en stilsikker sommer.

Alt det og meget mere kan du købe for det samme beløb som en 6-pack koster i min lokale kiosk. Bladet udkommer 16. maj 2013. AFSTED.