search
Bliv Abonnent
Log ind
search
Mode
Kultur
Gastro
Sport
Livsstil
Podcast
Kontakt
profile
Vi fandt desværre ikke nogle resultater.
Bliv Abonnent
Log ind
Mode
Ure
Jakkesæt
Tendenser
Skæg
Frisurer til mænd
Kultur
Podcast
Film
Serier
Musik
Gadgets
Gastro
Drinks
Cocktail
Opskrifter
Restauranter i København
Restauranter i Aarhus
Sport
Fodbold
Cykling
Formel 1
Håndbold
E-sport
Livsstil
Interview
Portræt
Rejser
Sundhed
Træning
Karriere
arrow right
Samfund
arrow right
Humor
arrow right
Design
arrow right
Teknik
arrow right
Motor
arrow right
Emner
arrow right
Om
arrow right
Kontakt
arrow right
Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage
Gastro
En spansk klassiker i moderne forklædning: Sådan laver du Caminos paella med rejer, kammuslinger og chorizosmør
Marcus Thomey, der ejer restaurant Camino i Kødbyen, giver her sin opskrift på en mere kreativ og cremet version af den spanske klassiker.
Gastro
Talia laver Harts fastelavnsboller: ”Indholdet i en gammeldags fastelavnsbolle afhænger af, om du er fra Jylland eller København”
Fastelavnsbollen er efterhånden bageriscenens største formskifter, og hypen daler tilsyneladende ikke lige foreløbig. Men er rammerne for det lille stykke bagværk blevet for slørede? Vi har talt med Talia Richa…
Gastro
Du får Danmarks bedste bøfsandwich på… et kunstmuseum i Horsens
Finkultur og lavkultur i en meget flot blanding.
Gastro
Seks stjerner: Ny fransk/italiensk Nørrebro-favorit leverer topniveau i stueplan
På Calma bliver der lavet mad på Michelin-niveau, men med sænkede skuldre og uden fine fornemmelser. Vores anmelder er meget begejstret.
Gastro
Restaurant-alarm: Nørrebro har fået endnu et spisested, og det ser lovende ud
Jægersborggade på Nørrebro er med tiden gået fra hashhandel til gourmetstræde.
Gastro
Adam Aamanns farserede kylling med svampe, persille og sprøde kartofler
Køb en god, stor frilandskylling, og kast dig ud i Adam Aamans lækre farserede ret, der emmer af umami.
Gastro
Den er kendt som en af de bedste restauranter i Paris. Nu åbner deres tidligere kok sit eget sted på Frederiksberg
Glæd dig til kalvebrisler med barbecuesauce, grillet blæksprutte og vin i lange baner.
Mode
Nu kan årets mest omtalte jakke igen blive din. Ja, din!
Du skal bare lige lande forrest i en virtuel kø, der kunne danne ring om det europæiske fastland.
Livsstil
Hvad spiser du til dine søndagsrøræg? Caviar og trøffel, hvis du er Wassim Hallal
En god start på morgenen er guld værd. Her fortæller Wassim Hallal, chefkok og ejer af Michelin-restauranten Frederikshøj i Aarhus, om sin faste morgenrutine.
Kultur
Will Poulter fra ’The Bear’ har spist millioner af pølsehorn. Men i København fik han verdens bedste
’The Bear’-skuespillerne Lionel Boyce og Will Poulter er tilbage i København. Vi har mødt dem til en snak om Martin Kongstad, hvad man (måske) bør bruge sine morgener i byen på og værdien af Poulette-sandwichen…
Kultur
Bo Bech: ”Der er overraskende mange, som ikke tør bare at spise grøntsager”
Kokken Bo Bech besøger vores fredagsnyhedsbrev Morgenposten.
Gastro
Atelier September udgiver ny kogebog i samarbejde med hipt interiørmagasin
Frederik Bille Brahe er en af Københavns mest afholdte kokke. Nu udgiver han en kogebog med et spansk interiørmagasin, så Scandi-cool hjemmekokke kan forsøge sig med hans Instagram-kærlige opskrifter.
Gastro
For 4.500 kroners fermentering, tak: Nu vil Noma have dig som medlem
Noma er død, længe leve Noma. Verdens bedste restaurant skifter form og fokus. Et stort skridt i den nye retning er en medlemsklub for gastronørder, der vil endnu tættere på køkkenet i København.
Gastro
Hypet ølbryggeri åbner i Købehavns Lufthavn, og med sig tager de byens bedste pizzaslice
Åbningen byder på en ny mulighed for at få en øl klokken 10 om morgenen det eneste sted, hvor sådan noget er acceptabelt.
Livsstil
Dua Lipas guide til den perfekte weekend i København
Part to.
Gastro
Bo Bech er tilbage. Og selv spår han rosenkålsretten til 115 kroner til at blive en storsællert
Som en fodboldstjerne på fri transfer har Bo Bech de seneste år befundet sig i et restaurantlimbo, hvor intet køkken har været hans. Nu har han endelig åbnet sit nye sted. Og hans sans for at skabe mere end mad…
vis mere