Skal du stå for påskefrokosten? Imponér dine gæster med Adam Aamanns opskrifter
Smørrebrød hører sig til højtiderne. Kok og restauratør Adam Aamann kommer her med sine bud på højtbelagte stykker til påskebordet og viser igen, at der er uendelige muligheder, når det kommer til smørrebrød.
Sherrysild med tomat og friteret æg
Du starter naturligvis påskefrokosten med en omgang fisk. Prøv noget andet end den gængse karrysild og gør lidt mere ud af det med denne sherrysild, der serveres med marinerede tomater, tomatmayonnaise og friteret æg.
Hønsesalat med svampe, kål og sprødt kyllingeskind
Hønsesalat er jo bare en sikker vinder på frokostbordet. Adam Aamanns version serveres med sprødt palmekål, karljohanmayonnaise og sprødt kyllingeskind.
Braiseret svinebryst med rabarber
Dette stykke smørrebrød med braiseret svinekød, ristede mandler, krydret rabarberkompot og kørvelcreme har få spist før, men mange vil helt sikkert elske det.
Annonse
Tatar med kartoffelkroket
Afslut smørrebrødsrunden med et brag og servér en tatarmad med ansjosmayonnaise, kaspers, cornichoner, estragon og en sprød kartoffelkroket på toppen.