Godmorgen, jeg er satme blevet onkel! Altså ikke sådan ud af det blå, jeg vidste det godt. Jeg svæver på en sky af glæde. Nu er der morgenpost.

___________




Der er tørke i Californien og The Atlantic har samlet en række vilde, vilde billeder af, hvor grelt det står til.

___________




The Revolution Has Been Digitized

"Modernism transformed culture with bold new ideas and experiments in literature, visual art, and music. But when movements like Dada and Futurism hit the scene in the early decades of the 20th century, publishers didn't want anything to do with them."

Havde det ikke været for en række små magasiner, havde modernismen måske slet ikke fundet sted (eller dens spæde skridt var i hvert fald ikke blevet dokumenteret i samme grad).

___________




Das Programm er en ret fantastisk side med all things Dieter Rams, en af de største industrielle designere nogensinde. Mange af tingene er endda til salg, hvis man spørger pænt.

___________




Jeg har vist haft Action Bronsons madprogram 'Fuck That's Delicious' med i morgenposten før. Det seneste afsnit er fra New York, og det er altså ret genialt. En stor mand, der er glad for mad. Hvad mere kan man ønske sig? Det skulle da lige være at sidde på bagsædet, når han kører rundt og finder gode steder.

___________




Fatamorgana er en af de vigtigste institutioner for fotografi i Danmark og her bliver hele Fatamorgana-kunstens historie over 25 år opregnet. Sejt.

___________




Noget af de sejeste, jeg har set i denne uge: Ved fodgængerfeltet på Abbey Road, som Beatles udødeligegjorde på coveret til albummet opkaldt efter gaden, er der nu sat et kamera op, der streamer live i alle døgnets sekunder. Og det indfanger virkelig mange folk, der lige skal eftergøre Beatles til stor gene for trafikken og til stor moro for alle andre. Prøv lige at se idioten, der krydser det i en yellow submarine. Haha. Se selv med her, hvor der også er gode screengrabs.

___________




Sjov mand efterligner kvinders uduelige billeder fra Tinder.

___________




En samling pænt seje GIF'er.

___________




Lidt flere GIF'er: Unnecessary explosions.

___________




For ordensmennesket og alle os andre er Twitter-kontoen Sorted Things værd at følge.

___________




Egentlig ret smart: Memobottle er en slank vandflaske, der har form som en blok papir og derfor er meget nemmere at have med på farten. Hvem siger, at vandflasker skal være runde?

_____________




Alle (eller i hvert fald meget tæt på) de transportmidler, der bliver benyttet i Wes Andersons film.

____________




Det var alt for denne uge. Nu vil jeg trække stikket og glæde mig over at skulle til hele fire fødselsdage i denne weekend. Skål!

Peace.