Godmorgen, så har jeg sgu fødselsdag og alt er fedt. Der er ovenikøbet også morgenpost med masser af gode ting. Enjoy:

____________




One-star Yelp Reviews of National Parks.

____________




Pulp Fiction fylder 20 år. Læs Washington Posts anmeldelse af filmen fra 1994.

____________




Terry Jones, grundlæggeren af magasinet i-D, i langt interview med Lou Stoppard fra SHOWstudio. Taler om de unge, formative år og det er spændende.

____________




Køb en flaske sprut på vej hjem fra arbejde i dag og find krystalglassene frem. Det er tid til efterårscocktails.

____________




How Text Messages Change From Dating to Marriage.

____________




How to make ceviche.

____________




I've Fallen, And I Can't Get Up. Sejt lavet!

____________




NASA har en pænt sej Soundcloud med en masse lyde fra rummet og kommentarer fra astronauter. Det er mega fedt.

____________




How Google Works.

____________




Det er en reklame, men det er alligevel ret godt lavet, synes jeg, så den kan godt komme med i morgenposten.

____________




En hyggeligt film om kvinder, der kører på longboard.

____________




Super excited

"Just as Generation TED needs a bit of scepticism, so it also needs to recognise that intellectual nuggets are only tasters and not the final word: just because something takes 18 minutes to watch, that doesn’t mean it takes only 18 minutes to fully understand."

Jeg har det ret ambivalent med TED. For selvom der er masser af gode ideer (worth spreading), er der også sådan en følelse af blåøjet positivitet og hallelujah-vi-er-alle-medlemmer-af-den-samme menighed. Det er svært at sætte ord på (jeg har selv været med til to af TED-konferencerne i København), men Julian Baggini gør et hæderligt forsøg på Aeon. Han spørger, om uendelig optimisme virkelig hjælper verden, eller om Generation TED bør lære et se tingene med mere skeptiske øjne. Han henviser også til The Guardians artikel fra december, hvor Benjamin Bratton siger, at "American Idol-ificeringen" af videnskab, filosofi og teknologi - som anvist af TED - er opskriften på vores civilisations katastrofe.

____________




Det var alt for i dag. Og så lige en opsang: Husk at tale pænt. Det er aldrig fedt at sige noget nedladende om andre mennesker, du ikke har mødt. Især ikke om deres udseende, seksualitet eller livsstil. Da jeg var webredaktør på nærværende magasin, var der af og til smarte typer, der var hurtige til at råbe "GAY," hvis nogen efter deres smag gik for meget op i tøj og fremtoning, eller havde anderledes holdninger til tingene. Sådan er det stadig, kunne jeg se i går, da nummer 1 på listen over Danmarks bedst klædte mand blev lagt på Facebook. Det er så nemt at sige noget dumt i et kommentarfelt, men det er så indskrænket at være så primitiv. Husk nu, at der sidder rigtige mennesker i den anden ende. Tal ordentligt.

Peace.