Goodmornings, ugens sidste Morgenpost er klar:

____________




Vi starter lige med de dårlige nyheder: Vi er nu to minutter tættere på dommedag. Kanon!

____________



Teresa C. Freitas har en flot Instagram, som du bør følge.

____________




Nyt nummer fra Burial; fuld knald på her op til weekenden. Jeg forestiller mig unge drenge klædt i tracksuits i forstad til Manchester også har det lækkert over det her.

____________




Interessant: Tumblr har lavet deres eget reklamebureau, Creatrs Network, der har til formål at kæde deres største bloggere sammen med store brands. Ret smart, hvis man spørger moi.

____________




How iOS has changed. Jeg elsker at der konstant er plads til forbedringer og at man aldrig stopper med at udvikle, selvom Apple i princippet kunne være tilfredse...

____________




Microsoft er klar med Hololens. "The era of holographic computing is here." Tjaaaaaa. Jeg skal i hvert fald ikke rende rundt med de briller der, det kan jeg godt garantere for. 

____________




Unsplash er sgu da en ret smart service, der tilbyder gratis fotografier i høj opløsning. Der kommer 10 nye billeder hver 10. dag, og nu hvor jeg skriver dette, kommer jeg i tvivl: Har den været med før? Kan simpelthen ikke huske det, men hvis den har, så betragt dette som en kærlig reminder.

____________




Björk har udgivet sit album to måneder før planlagt release. Jeg har ikke haft tid til at høre det endnu, desværre, men jeg plejer at synes, at hun er ret ok. The Guardian gennemgår alle hendes pladecovers, som altså må siges at være små kunstværker i sig selv.

____________




Sejt: Mag Heroes er en podcast om den ædle kunst, det er at lave magasiner. Der kommer en ca. hver måned og hver udgave har en dygtig gæst fra et af verdens bedste magasiner med.

____________




Jeg har muligvis haft den med for 100 år siden, men i går faldt jeg lige over et gammelt nummer, jeg har hørt til hudløshed: Keepaway med 'Yellow Wings'. Jeg hørte det ret meget samtidig med at jeg også lyttede til Animal Collectives 'Merriweather'-plade. Det var mens jeg boede i London og cyklede rundt på min fixie, haha. 

____________




View More er en rigtig fin billedblog, som du skal tjekke ud.

____________




Det var alt for i dag og for denne uge. Jeg ønsker dig en god weekend.

Peace.