Gooodmornings. Håber du er fredagshumøret på, for nu er det snart weekend og det er dejligt. Jeg har været på lynvisit i Aarhus og nåede at spise på Klassisk 65. Det var lang tid siden, jeg havde været der, men for faen det er godt. Nå, nu er der altså Morgenpost:

_____________




64 mål synkront fra Messi. Hårdt!

_____________




Hold nu op.
 
_____________




Love Letters from Craig. Åh, mennesker er nogle slemme nogen.

_____________




A brief history of skateboarding.

_____________




Oprindelsen af Joy Divisions kunst på coveret til 'Unknown Pleasures'. Det blev lavet af Peter Saville, men oprindeligt var stregerne en illustration af radiobølger fra 1970. God læsning.

_____________




London is changing.

_____________




The Secret Lives of L.A.'s Bottle-Service Girls

"I was an art dealer at one of the biggest galleries in West Hollywood. It was a sales job, flipping art work. My girlfriend who was a Playboy playmate was opening a nightclub with her boyfriend at the time, and she told me that I had a good network of people, already work in sales, have the look, and have a social media following, and that they could use that even though I had no bottle-service experience. I just turned 22."

Jeg boede engang sammen med en pige i New York, som arbejdede på en af de dyre klubber i Meatpacking District. Hun kunne fortælle nogle ret sindssyge historier fra sit arbejde, og ofte handlede de om, hvor mange dollars hun kunne rive hjem i løbet af en aften. I samme stil har First We Feast nu skrevet en rigtig læsværdig artikel om serveringspigerne på Los Angeles' natklubber.

_____________




Få din hjerne helt op i gear med disse fem apps, der træner den og gør den skarp.

_____________




Overskriften siger vist det hele. Men Creative Mornings har samlet en lang række nyhedsbreve, man rent faktisk har lyst til at åbne. Jeg modtager ikke selv så mange nyhedsbreve, men det er altid en fornøjelse at få epost fra Mr. Porter og Grafik.

_____________




Haha, nu synes jeg lige vi skal skrue helt op for niveauet. Jeg hørte Moonjam og Søs Fengers geniale 'Ticket to Peace' på P4 Østjylland i går. Sangen har siddet i mit hoved siden da og nu skal den også ind i dit.

_____________




God weekend. Husk at tage på Mirabelle i Guldbergsgade og drik en kop kaffe og spis en croissant, de har altså styr på deres ting.

Peace.