Godmorgen, tag en pause fra en hektisk hverdag med et stykke med morgenpost:

___________




Verdens vel nok bedste julesang i rigtig, rigtig mange udgaver. Tror stadig jeg foretrækker Mariahs over dem alle. Og ja, hendes version med Fallon og The Roots er stadig top notch.

___________




En ret fantastisk lille film fra New Yorks gader. Billederne viser protester i forbindelse med Ferguson-sagen, mens musikken er improviseret af Dev Hynes aka Blood Orange.

___________




Bruno Bisang tog nogle virkelig smukke billeder af nogle virkelig smukke kvinder.

___________




Der er noget helt fantastisk over historien om danske Else Marie Pade, der var blandt de første personer i verden til at komponere elektronisk musik. Jeg kan huske at hun i sin tid var med i Den 11. Time med Mikael Bertelsen i et dejligt interview. Hendes samlede værker fra 1958-1995 er netop udkommet på vinyl og det kunne nemt gå hen i blive lidt af et samlerobjekt. Tjek denne side for masser af info og også en del lyd fra Fru Pade. Det er virkelig sejt.

___________




Shout out til min gode ven Mark Sommerlund, der i sin butik Shoe Chapter leverer sneakers til folket i Aarhus. For nylig var han med sit team i Amsterdam til Sneakerness, og det er der kommet en lille film ud af.

___________




Håndværk og hiphop i smuk symbiose: Rappers on Etsy.

___________




Very, very praktisk: Jeg falder meget ofte over noget information, jeg rigtig gerne vil minde mig selv om på et senere tidspunkt. Jeg har prøvet med et par sindrige notesystemer (og er en habil Evernote-bruger), men når jeg finder noget i Safari på min iPhone, har jeg savnet andre muligheder end at tage et screenshot. Derfor hurra: Mail to Self.

___________




Spotify har lavet en guide til musik fra året der gik. Godt lavet, og damn hvor bliver der hørt meget musik af tvivlsom kvalitet.

___________




Forleden døde Bobby Keys, der på trods af at han ikke var decideret medlem af Rolling Stones, alligevel var bandets faste saxofonist. Han var også bonkammerat med John Lennon. The Guardian har lavet en god oversigt over fem af hans bedste performances. Hvil i fred.

___________




Hva er nu det? Janus Friis, som i sin tid startede og senere solgte Skype, er involveret i et nyt kommunikationsværktøj, der blev lanceret i går: Wire. Det ser flot ud og kan bruges på tværs af platforme. Og vist noget mere gennemarbejdet end det der Ello. Det ligner, at det er mest til fun og ikke så meget til arbejde. Hvis du leder efter et værktøj til sidstnævnte, som er hamrende godt til at kommunikere på tværs af grupper og i forskellige kategorier, må jeg på det kraftigste anbefale Slack.

___________




Jeg har ikke mere på morgenpostens tapet for i dag. Husk at køre for Meyers Bageri og smag deres pizza nummer 2. Den er for sindssyg.

BYE.