Godmorgen. Sikke en weekend. Der er blevet sagt og skrevet ufatteligt meget om den idiot, der lørdag dag og nat dræbte to uskyldige i København, og jeg synes ikke, han fortjener en eneste linje her i Morgenposten. Øv. Jeg vågnede flere gange natten til i går og tjekkede udviklingen på Twitter, og det var en underlig form for ro, der indfandt sig, da politiet fik ram på ham. For nok var han gerningsmand, men tanken om, at der stadig er andre derude, der er ude på at ødelægge vores samfund, kan jeg ikke helt slippe. Til gengæld var det fantastisk rart at gå tur gennem et gråt Søndagskøbenhavn og se fastelavnsbørn, motionister og folk med Valentines-tømmermænd bruge dagen og byen på at vise, at vi ikke lader os kue. Der skal simpelthen ikke være plads til fanatisme, her hvor vi bor. Og det bedste, vi kan gøre, er at rykke sammen og fortsætte uden frygt for det onde. Derfor: Nu er der Morgenpost, lige som vi kender den. Og i dag er den ekstra god.

__________




Og ja, meget passende med et gammelt nummer at starte på: 'All Is Full of Love' med Björk.

__________




Fotograf Olivier Laselle tager nogle flotte billeder.

__________




Can we date?

__________




Jeg fatter stadig ikke, at jeg aldrig har været på Island. En kæmpefejl, særligt når jeg ser så smuk en video som den ovenstående fra Alex Cornell.

__________




Hvem sagde det: Kanye West eller din kreative direktør?

__________




Sofie og Frank Egelund, som står bag Vipp, bor i et ret gennemført byhus i København. Flot!

__________




Så er der awardshow for gifs og du kan både stemme og bidrage med dine egne: The Gifys.

__________




Jeg har tidligere linket til det lille men umanerligt vanedannende spil 0h h1. Nu har spillet fået en bror: 0h n0. Og hvis du regner med at få udrettet noget i dag, så skal du IKKE starte på det. Man bliver sindssyg. Det fås også som app til dit telebræt

__________




Are the Sharks Gonna Eat Me Alive?

"I feel like I’m Eminem, you know? You don’t think "white rapper." You just think Eminem. You don’t think celebrity designer, straight designer, black designer, all these types of things that kind of held me back conceptually in being accepted as a designer. You just think of those words. But when those moon boots come out, you put them on your feet and just swag out and go somewhere with your friends, those words don't matter."

A conversation with Kanye West.
 
__________




Fotograf Bradan Summers: All love is equal.

__________




The Grand Budapest Hotel, som i år har vundet et par BAFTA Awards samt er nomineret til Oscars, er nu udkommet i bogform. Hypebeast har et preview og Amazon sælger den meget billigt. Go fetch!

__________




The End of Trends

"Every brand, and every media outlet, is focused on creating its own universe, ostensibly for the people who want its products or to buy into a point of view. As popular as fashion is today, running on a mixture of media platforms, the information is usually too diffuse. That’s why branding is so dominant; it helps establish corporate identities — boundaries, really — but branding also functions as a filter for many consumers."

Moden er ikke længere cyklisk – for eksempel fra smalle bukser til kassebukser og tilbage til smalle bukser igen – skriver Cathy Horyn i T Magazine, men i stedet eksisterer der i dag masser af små mikrotrends side og side, hele tiden, og det skyldes jo selvfølgelig blandt andet the internetz. Interessant artikel, der handler om kvindemode, men som faktisk er gyldig ret vidt omkring.

__________




Hvis du ikke rigtig synes, sendefladen i din fjerner er noget ved på sådan en helt almindelig hverdagsaften, så Unplug the TV og få præsenteret indhold fra YouTube, der er værd at se. Det fungerer, og hvis du ikke bryder dig om det, beder du bare om noget nyt.

__________




How on stupid tweet blew up Justine Sacco's life

"Sacco boarded the plane. It was an 11-hour flight, so she slept. When the plane landed in Cape Town and was taxiing on the runway, she turned on her phone. Right away, she got a text from someone she hadn’t spoken to since high school: “I’m so sorry to see what’s happening.” Sacco looked at it, baffled."

Fantastisk velskrevet historie fra New York Times om Justine Saccos berømte tweet fra 2013, hvor hun tweetede en racistisk joke ud til sine blot 170 followers, gik om bord på et fly til Sydafrika og tændte sin telefon 11 timer senere til en shitstorm uden sidestykke.

___________




Det var alt for i dag. Pas på hinanden.

Peace.