Hej heeeej, så er der morgenpost igen.

____________




Monocle har udgivet en ny bog, der retter sig mod små virksomheder, nye start-ups og folk, der går i iværksættertanker. Den handler ikke om at revolutionere markeder, men om at gøre ting ordentligt i alle henseender. Monocle plejer at lave gode ting, så glæder mig til at bladre i bogen.

____________




Garfield minus Garfield

"A site dedicated to removing Garfield from the Garfield comic strips in order to reveal the existential angst of a certain young Mr. Jon Arbuckle. It is a journey deep into the mind of an isolated young everyman as he fights a losing battle against loneliness and depression in a quiet American suburb."

Smukt.

____________




The Mark of Batman: The Evolution of an Icon.

_____________




I dag åbner Olafur Eliasson-udstillingen på Louisiana, og den glæder jeg mig dælme til at se. Husk at de har åbent til 22 tirsdag-fredag, så man nemt lige kan fræse op efter arbejde og spise i buffetten og vade lidt rundt.

_____________




Jeg er en sucker for de helt lækre New York-lejligheder, hvor styrtende rige mennesker har indrettet sig volumniøst og pompøst på umådeligt meget plads. Princeton har udgivet bogen Manhattan Classic om de smukkeste lejligheder i New Yorks pre-war era.

______________




Jeg har ved flere lejligheder nævnt Nicholas Feltron, der hvert år laver sin berømte Annual Report efter at have målt og vejet alt hvad han gør. Hans evne (og lyst) til at skemalægge alt og tælle alt er misundelsesværdigt imponerende (og lidt OCD-skræmmende), og hans datavisualiseringer er second to none. Feltron Annual Report 2013 er snart klar, i år handler den om kommunikation, og den kan forudbestilles nu. Klik på linket for eksempler på visualiseringerne. Mind blowing...

______________




Honest Slogans.

_____________




Lav mad og bliv fuld samtidig: How to cook with booze.

_______________




Den gode nordmand Todd Terje spillede på Øya Festival i forrige weekend. NRK har lagt hele hans koncert op til streaming. 

______________




Peter Mendelslund har designet hundredevis af fantastiske bogcovers. En fin lille gennemgang af fysiske bøgers berettigelse og nogle af de bedste forsider, han har lavet. Er især vild med Tolstoy-bogen.

_______________




En af de bedste dokumentarer, jeg så sidste år, var 'Our Vinyl Weighs a Ton' om Stones Throw Records og selskabets grundlægger Peanut Butter Wolf. De har teamet op med danske AIAIAI om en lille kampagne, hvor de opfordrer folk til at rappe ind over et beat og bruge mikrofonen i deres hovedtelefoner som, ja, mikrofon. Tjek videoen ovenfor og se, hvordan det foregår.

PS: Hvis du endnu ikke har set 'Our Vinyl Weighs a Ton', skal du få det gjort. Du kunne starte med at se dette lille geniale klip af Kanye West, der fortæller om, hvorfor J Dilla var den bedste af de bedste.

______________




Det var alt for i dag. Tak for links og mails, bare keep 'em coming. Jeg har dødstravlt i de her dage, men jeg sørger for at svare alle, promise. Husk at det er ok at have cykelkurv på sin cykel, selvom man er mand.

Peace.