En anmeldelse af det nylancerede Apple Music, traileren til den nye Steve Jobs-biopic, Apples website gennem årene, Steve Jobs' patenter, designer Jonathan Ive og meget mere. I dag stiller Morgenposten skarpt på Apple.
___________________________________________________

Streamingtjenesten



Vi starter med deres nylancerede musiktjeneste, Apple Music. Er den så god, som Apple selv siger? Politiken.dk vurderer.
___________________________________________________

Steve Jobs



Kan I huske filmen Steve Jobs' liv, der havde Ashton Kutcher i hovedrollen? Heller ikke mig. I går udkom traileren til den kommende Steve Jobs-biopic, der har Michael Fassbender i rollen som Apple-stifteren.
____________



Steve Jobs' står i dag noteret for 458 opfindelser - fra det klassiske iPod-display til den første Mac nogensinde og så videre. Bare siden hans død i 2011 har Apple vundet 141 patentretssager på hans vegne. New York Times har sammensat denne infografik over alle de patenter, han ejer. Ret imponerende.
___________________________________________________

Apple Watch™



" ... here’s the thing: The watch isn’t actually a fashion accessory for the tech-happy. It’s a tech accessory pretending to be a fashion accessory. I just couldn’t fall for it."

The New York Times' Vanessa Friedman fortæller, hvorfor hun ikke har tænkt sig at gå med sit Apple Watch igen.
____________



Uanset om du har lyst til at eje et Apple Watch eller ej, bør du se urmærket Shinolas printkampagne fra april i år, der tog pis på Apples dengang nye produkt. Ret godt arbejde. 
____________

Apples design



Det her er sjovt: En gennemgang af Apples hjemmeside gennem årene, siden sitet først blev lanceret i 1997.
____________



Langt, men virkelig godt portræt af Sir Jonathan Ive, der designerede den originale iPod i 2001, og siden fik titlen som Apples chefdesigner.
___________________________________________________

Det var alt for i dag. Tak fordi du læser med.

Morgenpostens redaktør, Oliver Enné, kan følges på Twitter og Instagram, og kan kontaktes direkte på oliver(at)verdensbedstenogensinde.dk

Du kan altid følge Euroman på Facebook her.