Der har altid været en indforstået grænse mellem det private og det offentlige. Især hvad angik mennesker i offentlighedernes søgelys. Ikke desto mindre sker det, at netop disse mennesker inviterer en fotograf eller et filmhold indenfor. Det er tilfældet i dagens udgave, der er i dag giver dig adgang til nogle af de mennesker, som har åbnet dørene til deres hjem for din underholdnings skyld.
____________

Den legendariske rigmand Jimmy Goldstein bor en villa i Los Angeles, der er designet af arkitektenen John Lautner, hvis mentor var Frank Lloyd Wright. Villaen er kendt under navnet Sheats Goldstein Residence, og er blandt andet brugt som kulisse i filmene 'Charlies Angels Full Throttle' og 'The Big Lebowski'. Her viser den han frem for Nowness.
____________



I 2010 tog en af mine yndlingsfotografer Juergen Teller denne glimrende fotoserie fra Kate Moss' hjem i Gloucestershire (i England) for magasinet Self Service.
____________


The Coveteur har i deres "Closet"-serie fokus på de kendte og kreatives garderober, og er stedet, hvor du kan finde billedserier fra fotografer, musikere og filmfolks hjem og kontorer. Deres serie med streetstyle-legenden Nick Wooster fra hans lejlighed i New York er virkelig god.
____________



Tidligere i år var det så britisk Vogue, der fik et sjældent indblik at Kate Moss’ hjem i London.
____________



I The FADERs "At Home With"-serie viser A-Trak, der er Kanye Wests tidligere dj og ejer af pladeselskabet Fool's Gold,  rundt i sin lejlighed i Brooklyn, der også rummer er hjemmestudie.
____________



Danske Bent Rej er muligvis den fotograf i verden, der har været tættest på The Rolling Stones. Da bandet i 1965 havde allermest succes rykkede de ud af lejligheden, de delte i Londons Chelsea-kvarter, og ind i hver deres respektive hjem. Her fik han lov at forevige de enkelte medlemmer i deres nye hjem, da de for alvor “flyttede hjemmefra”.
____________

Oliver Enné på Twitter / Instagram
____________

Bliv ven med Euroman på Facebook